Az EU-ból való kilépést és a Törökországgal való összefogást szorgalmazta Vona Gábor

2018. január 30. 09:46

Vona Gábor törökországi turnéja során arról beszélt: bízik abban, hogy Magyarország minél hamarabb eltávozik az Európai Unióból és „valódi testvéreivel”, a törökökkel fog össze. Videó.

2018. január 30. 09:46
Kereki Gergő
Kereki Gergő

„Nagyon boldogok lennénk, és nagyon bízom benne, hogy Magyarország minél hamarabb eltávozik az Európai Unió közösségéből, és a valódi testvéreivel fog össze” – ezt Vona Gábor, a Jobbik elnöke mondta azon a korábbi törökországi előadásán, amelyből a Mandiner már az elmúlt napokban közölt részleteket.

A Jobbik elnöke Törökország uniós tagságával kapcsolatban egy másik előadásában úgy fogalmazott: „Én azt szoktam mondani, hogy nekem végül is mindenféleképpen jó, mert ha fölveszik Törökországot, akkor szétesik az Európai Unió és akkor Magyarország is megszabadul. Ha meg nem lép be Törökország, akkor mi lépünk ki, és akkor összefogunk Törökországgal. Úgy gondolom, hogy Törökországnak kettős küldetése van a világban. Kettős küldetése: van egy iszlám küldetése és van egy turáni küldetése. És ez a kettő összeegyeztethető. Törökországnak az iszlám világ vezető erejévé és a turáni világ vezető erejévé kell válnia”.

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2018. február 01. 07:13
A hájas törpe véleménye az iszlámról https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=7mLtNI13J5U&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201801 Az évszázad olvasói levele: a miniszterelnök fia muszlim! https://444.hu/2017/02/14/az-evszazad-olvasoi-levele-a-miniszterelnok-fia-muszlim
GV0917
2018. január 31. 19:56
Itt van Vona új zászlaja:zöld mezőben egy bús pitza P C H UFF ALLAH!!! OLD ZAZRIVEC... Lopja a kecskét
Felcsúti kishazug
2018. január 31. 12:33
Nincs itt semmi látnivaló! Akkor ők jelentették azt Oroszországnak, amit ma a Fidesz!!!
Mindjárt
2018. január 31. 10:09
Míg a Fidesz folyamatosan hazudik Vonáról, a bíróság megint kimondta, hogy ezekből semmi sem igaz Több mint egymillió forintos sérelemdíjat ítélt meg a Fővárosi Törvényszék Vona Gábor Jobbik-elnöknek kedden azt követően, hogy pert indított több olyan sajtótermékkel szemben, ami azt híresztelte róla, hogy egy Szürke Farkasok nevű török terrorszervezettel ápol remek kapcsolatot - értesült az Alfahír. A nyilvánvaló hazugságot a fideszes Habony-művek médiagépezet indította az Origóval, a Riposttal és a Lokállal – velük szemben az elsőfokú ítélet már korábban megszületett, természetesen Vona Gábor javára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!