Miközben nevetünk Simicskán és Orbánon, ők 300 milliárdszor nagyobbat nevetnek rajtunk

2017. október 03. 14:40

Mindent – a miniszterelnöki széket, a zakót, a plakáthelyet, a piát, az ecsetet és festéket – a mi pénzünkből vettek meg.

2017. október 03. 14:40
Szily László
Szily László

„A nagy kép ugyanis az, hogy nekünk, magyaroknak van egy olyan hősünk, aki gazdaggá tette a miniszterelnökünket, aki cserébe gazdaggá tette őt, de nem eléggé, ezért a hősünk egy hajnalban kiment az utcára és felfestette öt olyan hirdetőoszlopra, amiket a miniszterelnöknek köszönhetően vásárolhatott meg egykor, hogy a miniszterelnök egy geci.

Miközben mindent – a miniszterelnöki széket, a zakót, a plakáthelyet, a piát, az ecsetet és festéket – a mi pénzünkből vettek meg, nem a sajátjukból. Úgyhogy miközben mi a hasunkat fogva nevetünk a két paprikajancsin, ők összesítve úgy 300 milliárdszor nagyobbat nevetnek rajtunk.

És ezt a nevetésorkánt egyetlen viccesen verekedő ugandai vagy ukrán képviselő sem tudja már elvenni tőlünk.”

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kup Lung
2017. október 04. 10:36
Annyi a különbség a különböző szereplők között hogy Orbánt legalább választják emberek . Ha akarják . Ha majd nem akarják akkor nem választják . --- A legtöbben ezen a Simli afféron szánakoznak és nem nevetnek ! Egy kontrollját vesztett ember utolsó rugdalózásait látva aki ott tévedett hogy beleszólhat olyan dolgokba amik egy népképviselet által ne felruházottnak nem járnak ! ----- Tehát a 444 hiába használja a MI szót . Én pl. nem nevetést látok legalább is magam körül még nem kormánypártiak részéről sem . Azon viszont nevetek (többes számot nem merészelek használni) hogyan próbálja így kifacsarni az ellenzéki sajtó ezt a szánalmas tettet amit egy vagy részeg vagy bekattant ember művel . Ez sajnálatra méltó . Akkor is az lesz ha egy 444-es fog ugyanígy cselekedni :) Ez személytől függetlenül objektíven elmondható .
néhai Ch.Pilot
2017. október 04. 00:18
Figyelj Szily, te hazaáruló vadbarom! Tehát a közalkalmazottaknak ezután bármit akarnak venni, engedélyt kell kérniük tőled, vagy az összes adófizető polgártól, hogy megvehetik-e, mert a ti pénzetekből vannak fizetve?
Balogh Norbert
2017. október 03. 23:59
Szily mi rajtad szoktunk röhögni. Ilyen orral, hogy tudsz csajokat felszedni? Ja te is buzulmán vagy.
zakar zoltán béla
2017. október 03. 21:11
Hőse az álvilágnak! Hány helyen küzdötted fel mgad a sámli szélére?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!