HVG: Megvan a körúti robbantó

2016. október 19. 17:37

A hvg.hu szerint a Teréz körúti robbantót foghatták el a TEK egységei az egyik autópálya kivezető szakaszán történő akciózás közben. Hivatalos tájékoztatás egyelőre nincs az ügyben. Közben a TEK szakemberei Keszthelyen egy piros autót vizsgálnak. Arról azonban, hogy az események között van-e kapcsolat, nincs információ.

2016. október 19. 17:37

A hvg.hu úgy értesült, hogy a Terrorelhárítási Központ egy rajtaütésben elfogta a Teréz körúti robbantással gyanúsítható elkövetőt. Közben az MTI több forrásból is megpróbálta megerősíteni a TEK-től származó információt, sikertelenül. Nagy Andrea, a nyomozást vezető Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője annyit válaszolt az MTI-nek, hogy jelenleg a nyomozás állásáról semmilyen tájékoztatást nem kíván adni. Közben a TEK-re hivatkozva M1 esti híradója is közölte a hírt.

Keszthelyen egy autót vizsgál a TEK

A Terrorelhárítási Központ nyomozói lezárták szerda este a keszthelyi Borbás Vince sétány egy szakaszát, ahol egy autót vizsgálnak. 

Az MTI tudósítója a helyszínen azt tapasztalta, hogy az útszakasz két végét polgárőrök, illetve a TEK egyenruhásai zárták le a forgalom elől. Sem gyalogosokat, sem járműveket nem engednek be az érintett útszakaszra, ahol több tucatnyi ember vizsgálja a piros színű, magyar rendszámú személyautót. 

Az M1 arról számolt be, hogy a rendőrök elfogtak egy embert, aki jelenleg is a helyszínen lévő furgonban van. Azt nem tudni, kit fogtak el, teljes a hírzárlat.

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2016. október 20. 11:17
Offshore-ból fizették ezt is?
génmódosított
2016. október 20. 01:17
Az 1998-as gyilkosságot nyugodtan nevezhetjük a modern-kori tiszaeszlári bűnpernek. Toroczkai László a Magyar Jelen című lapban már 2007-ben közölt egy 2 részes, komoly kutatómunkára alapozott oknyomozó írást, amelyben azt bizonyította, hogy a gyilkosság miatt bebörtönzött Tánczos Gábor ártatlan, a valódi gyilkosokat pedig egy abban az időben Vas megyében járt belterjes, ám nemzetközi befolyással bíró zsidó szekta tagjai között kell keresni. Most mindezt alátámasztja az egykori nyomozásban közreműködő dr. Lépold Józsefné rendőrségi grafológus kijelentése, amelyet az Újbuda Televízió egyik adásában tett, egy hónappal ezelőtt. Dr. Lépold Józsefné egyébként már a nyomozás során – Tánczos Gábor írását tanulmányozva – arra a következtetésre jutott, hogy Tánczos Gábor ártatlan, a gyilkosságot valaki más követte el. Most pedig ki merte mondani azt, hogy a gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! https://internetfigyelo.wordpress.com/2013/10/23/tanczos-ugy-megvan-a-valodi-gyilkos-de-50-evre-titkositottak/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201610
génmódosított
2016. október 20. 01:14
Tánczos Gábor becsülettel leülte a büntetést - más helyett, ártatlanul. Emelt fővel járhat, hiszen a kislány vére nem az ő kezéhez tapadt. https://internetfigyelo.wordpress.com/2013/10/23/tanczos-ugy-megvan-a-valodi-gyilkos-de-50-evre-titkositottak
génmódosított
2016. október 20. 01:14
Kellett már az eredmény, borzasztó volt a nyomás a szerveken. Tánczos Gábor és "pszichológus szakértőnk" - YouTube Tánczos Gábor Tánczos-ügy: Megvan a valódi gyilkos, de 50 évre titkosították! http://www.youtube.com/watch?v=E7Y4ypJeflw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!