Péntek délután temetik Pozsgay Imrét

2016. április 14. 18:37

A Farkas réti temetőben helyezik végső nyugalomra pénteken délután fél háromkor Pozsgay Imrét. A temetés csak a ravatalozónál sajtónyilvános, az esemény többi része a család kérésének megfelelően zártkörű.

2016. április 14. 18:37

Péntek délután fél háromkor temetik el Pozsgay Imre volt államminisztert, egyetemi tanárt Budapesten, a Farkasréti temetőben – közölte a Nemzeti Örökség Intézete (Nöri) szerdán az MTI-vel. Azt írták, hogy a katolikus szertartás szerinti temetésen búcsúbeszédet mond Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, Lezsák Sándor, a Magyar Demokrata Fórum alapító tagja, az Országgyűlés alelnöke, valamint Bihari Mihály, az Alkotmánybíróság egykori elnöke.

A temetés, amelyet a Nöri szervez, csak a ravatalozónál sajtónyilvános, az esemény többi része a család kérésének megfelelően zártkörű – olvasható a közleményben.

Pozsgay Imre március 25-én, életének nyolcvanharmadik évében hunyt el.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2016. április 14. 21:03
Pozsgay Imre minden tiszteletet megérdemel , mert ha voltak is politikai pályája elején kérdőjeles momentumok , de a demokratikus fejlődés íve vitathatatlan . A feltámadt Krisztus , a Szentháromság léte legyen örök élete és boldogsága !
George Soros 2.0
2016. április 14. 19:35
R.I.P.
Energetikus
2016. április 14. 19:26
Isten Veled !!! - RIP - volt idö, amikor abba kellett volna hagyni - és nagy emlék lehetett volna ... - sokan állnak még erre a sorsra várva ... - ugye Tökés László ??? - ideje lenne tisztességgel visszavonulni ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!