Sorra törli a Facebook a Jobbik-közeli csoportokat

2016. február 08. 15:39

Egyre több szélsőjobboldali oldalt törölnek a Facebookról – írja az atv.hu. A letiltási mozgalom odáig jutott, hogy mára Vona Gábor és a Jobbik hivatalos oldalán kívül alig maradt Jobbik-szimpatizánsokat gyűjtő csoport. Az alfahir.hu a rosszabbik.com-ot sejti a feljelentések hátterében.

2016. február 08. 15:39

Az utóbbi időben egyre több Jobbik-közeli csoportot töröl a Facebook. A közönségvesztés már tízezres nagyságrendű, így a párt szimpatizánsai megpróbáltak utánajárni, ki állhat a csoportok feljelentése mögött – írja az atv.hu.

Olvasóink „egyre kétségbeesettebben jelzik, hogy egyre több, nem hivatalos jobbikos csoportot törölt a Facebook.” Az egyik csoport adminisztrátora elmondta: bár nem engedték a gyűlöletbeszédet, moderálták az oldalt, mégis megszüntette a közösségi portál az online fórumot – olvasható az alfahir.hu-n. A portál a rosszabbik.com-ot sejti a támadás mögött. Az oldal szerkesztői ugyanis többször dicsekedtek azzal, hogy sikerült jobbikos csoportokat töröltetniük a Facebookról. 

A kuruc.info is többször sérelmezte, hogy a „nemzeti oldalt” rengeteg támadás éri a közösségi oldalon. Saját közösségi oldalán kívül a Betyársereg, a Romantikus Erőszak, a Szent Korona Rádió és a Jobbik Magyarországért Mozgalom csoportjainak megszűnését nehezményezte a szélsőjobboldali portál.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. január 03. 16:49
Kontraproduktív. Az utóbbi évek masszív elhallgatásának, médiában való megjelenéseinek bojkottálása, azt az eredményt hozta, jobbik a második legerősebb párt lett. Valamint több tízezer fidesz szavazók átvándorlása, ami után pánikszerű cikkek és elemzések jelentek meg,miszerint a fidesznek semmi ötlete nem volt hogyan lehetne ezt a folyamatot megállítani. Aztán jött a migránshelyzet...orbán most ezt a hullámot lovagolja meg...
tevevanegypupu
2016. május 27. 15:12
Múltkor mutatták valamelyik csatornán a tv-ben, mi alapján törölnek a facebookon bármit..Nagyon érdekes szisztéma lehet, a legvéresebb, legrémesebb oldalak szinte mindig megmaradnak, hiába jelentik őket.Kár, hogy a jobbikot valami hülye feljelentette, ettől semmiképpen nem lesznek népszerűbbek a liberálisok és az szdsz-hez közeli csoportok. Különben ha gyűlölködés szerint osztályozzák, akkor ez utó bbiaknak is repülni kellene, sisteregnek és talán még ocsmányabbak is a hozzászólások. A könyv népe semmivel nem különb mint a jobbik hívei.
Hora
2016. május 27. 15:11
Igazi demokratikus megoldás. Szerintem ezek a csoportok lassan, de biztosan leszoknak majd a fácséról. Oszt akkor mit fogtok törölgetni?
tevevanegypupu
2016. március 23. 17:30
Kis intelligenciával kitalálhatja, hogy elütött az illető egy betűt. Maga sokkal poloskarágottabb a sok vihogásával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!