Terror Párizsban: újabb két embert keres a rendőrség, mindketten járhattak Magyarországon

2015. december 04. 18:59

A belga és a francia hatóságok újabb két embert keresnek a párizsi terrortámadásokkal összefüggésben. Két olyan férfiről van szó, akik jártak a magyar-osztrák határnál a még mindig körözött Salah Abdeslam társaságában.

2015. december 04. 18:59

Két újabb gyanúsítottat keres a belga és a francia rendőrség a november 13-i párizsi merényletekkel összefüggésben, mindkét férfi járt korábban a magyar-osztrák határnál Salah Abdeslam, a terrorcselekmények egyik feltételezett elkövetője társaságában – jelentette be a belga szövetségi ügyészség csütörtökön.

A vizsgálat eddigi megállapításai szerint Abdeslam kétszer is járt szeptemberben Magyarországon. Kilencedikén ellenőrizték őt az osztrák-magyar határnál két olyan ember társaságában, akik hamis személyazonosító okmányt mutattak fel. A belga szövetségi ügyészség tanúkat keres az ügyben.

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2015. december 05. 17:56
Pedig a püffedt pávatáncos és csűrhéje verte a mellét, hogy megvédte az országot. SŐT egész Európát !! Aztán kiderül hogy terrorista kávéház volt Pesten ? És még ők szálították busszal és vonattal ezeket. A HŐS ORSZÁGVÉDŐ !!
csuka
2015. december 05. 15:59
https://www.youtube.com/watch?v=Be18rqVu5QU
Morgen
2015. december 05. 15:02
"Elég lett volna a kamerák láttán arcukat eltakaró, hátizsákos, keményléptű fiatal fickókat kiemelni." Ja! Már belőlünk por se lenne, ha egy újjal is.....
Morgen
2015. december 05. 15:00
"A belga szövetségi ügyészség tanúkat keres az ügyben." Ó, csak bérmálkoztak egy cuki kockás ingben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!