Egyenlítő: A rendőrség nyomoz a Kuruc.info szerzője ellen

2015. szeptember 10. 12:43

Az Egyenlítő blog arról számol be, hogy a rendőrség nyomozást folytat a Kuruc.info nevű portálon Perge Ottó álnéven megjelent írások miatt, a nemzetiszocialista és kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása bűntett gyanújával. A blog leplezte le korábban Z. Lászlót, aki a szerzői név mögött áll.

2015. szeptember 10. 12:43

A nemzetiszocialista és kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása miatt nyomozást indított a rendőrség a Perge Ottó álnév alatt, elsősorban a Kuruc.info felületén megjelentetett cikkek miatt közölte az Egyenlítő blog főszerkesztője, akit tanúként hallgatott ki a nyomozóhatóság. Az Egyenlítő blog többször írt már a témáról, és feljelentést is tett az ügyben a Hatmillió Lélek Hangja nevű szervezet információi alapján.

Ezen szervezet derítette ki, hogy a közismert Perge Ottó álnév mögött egy Z. László nevű középiskolai tanár, volt levéltáros áll. Mint az Egyenlítő írja, a férfi „mohósága miatt bukott le”, ugyanis küldtek neki egy levelet, „amely szerint egy öreg, külföldön élő egykori nyilas házaspár Perge Ottóra – a mai nyilasra – hagyná a vagyonát.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2015. szeptember 10. 15:50
Nincs jobb dolga a rendőrségnek, mint zsidók parancsait teljesíteni?
Szúnyog
2015. szeptember 10. 13:55
Perge Ottót cáfolni nem tudták, inkább kinyírnák.
Szümi
2015. szeptember 10. 13:23
ettől az egyenlítő nemhogy szimpatikusabb nem lett, hanem egyenesen megvetendő. A kurucot pedig - amíg csak lesz - százszor és ezerszer többen fogják olvasni, mint a vamzer egyenlítőt. Rohadj meg, vamzer.
na még ez is
2015. szeptember 10. 13:05
A kis mohó nácija :) Amúgy el kellene felejteni ezt az ostoba bűncselekményt, hadd legyen már mindenkinek joga olyan hülyeséget írni/mondani, ami neki jólesik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!