Szanyi: Minden EP-képviselő vendégül láthat 110 embert

2014. október 03. 10:30

Szanyi Tibor cáfolta, hogy EU-s pénzből fizette volna a Gój Motorosok fogadását, és leszögezte: „mindenki megkapta a sörét tőlem”.

2014. október 03. 10:30

A Gój Motorosok vezetője, Mészáros Imre szerint biodíszletnek használta őket Szanyi Brüsszelben, és EU-s pénzből látta őket vendégül.

A fogadás és a látogatás két külön dolog – mondta Szanyi, hozzátéve: minden uniós képviselő vendégül láthat évente 110 embert, ennek árát „tokkal vonóval” az EU állja. „Mindenki megkapta a sörét tőlem” – tette hozzá.

Szanyi szerint az EP-képviselőknek az is a feladata, hogy „a hozzájuk gondolatilag nem a legközelebb álló embereknek” is bemutassák az EU értékeit.

A DK-s Molnár Csaba úgy reagált Szanyi és a Gój Motorosok fogadására: vannak olyan emberek, akikkel a magára valamit adó ember „nem hogy fogadást nem köt az, de szóba se áll velük”.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. október 03. 15:18
Tibor,védhetetlen és nagyon gusztustalan ez a történet...
Fletonovics
2014. október 03. 15:17
EU értékek "tokkal vonóval" röviden... /by port captain Szanyi: „Mindenki megkapta a sörét tőlem”, mondá a hiteles EU-kocsmatöltelék! Amíg ilyen pofák reklámozzák az EU értékeit - azok, illuminált állapotban is kijózanítóan hatnak a pógárokra!:)
heep
2014. október 03. 15:09
Az egy sör már vendéglátásnak minősül az EU-ban? Példás spórolás az adófizetők pénzével. Vagy csak megint hazudik ez a szeszkazán?
S0ma
2014. október 03. 13:26
Ami azt illeti, érdekes figura ez az EU! Ott nincs teljesítésigazolás? Mit írtak a számlákra? Szanyi úr "odszára" , rendben! Ha erre is fizetnek ottan, akkor ugye, nekem már csak örülnöm kell! Elsősorban annak, hogy az adómból nem csak a belföldi siserehadat, hanem a felettük/mellettük álló EU-s csürhét is fizethetem. Apropó! Az EU-ban van-e pénzügyi ellenőrző szervezet és van-e relevanciája annak, ha valami nincs rendben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!