Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Szanyi: A patkányok egymás közt csivitelnek

2014. október 08. 10:30

Szanyi Tibor szerint ha fennakadunk a közpénzből Brüsszelbe utaztatott Gój Motorosok ügyén, akkor azon is ki kéne akadni, ha ugyenezek a motorosok végigmennek az M0-ás autópályán, mivel az is közpénzből épült. Az ingerült szocialista EP-képviselő „patkányújságírásnak” nevezte a téma feldolgozását, mivel őt nem kérdezték meg az esetről.

2014. október 08. 10:30

Bocsáss meg: ha egy Gój Motoros végigmegy az M0-ás autópályán, akkor te tiltakozol, hogy adófizetők pénzéből épített izén megy?” – válaszolta Szanyi Tibor, mikor újságírók arról próbálták faggatni, hogy közpénzből utaztatta-e ki a Gój Motorosokat Brüsszelbe. Szanyi sérelmezte, hogy őt senki nem kérdezte meg az egész ügyről: szerinte a lapok egymásra hivatkozva, „hülyeségről-hülyeségre bukdácsolva” írtak esetről. Szanyi odaszólt a szivárogtatóknak és az újságíróknak: szerinte „patkányújságírásról” van szó.

Mikor egy újságíró felvetette, hogy az Index őt is megkérdezte, Szanyi elismerte, hogy ez megtörtént, de nem tartja újságírásnak, hogy a többi lap az Indextől vette át az anyagot. Szanyi nem érzi problémának, hogy egy szélsőjobboldali társasággal közösködött, és nem tartja igaznak, hogy fogadását közpénzből állta volna. Az ezt felvető újságírót ingerülten perrel fenyegette. Szanyi arra nem válaszolt, hogy ha egy fideszes képviselő hívta volna a motorosokat, akkor mit reagált volna. „Civileket hívtam, Gój Motorosok jöttek, és itt Brüsszelben elhajtottam őket a fenébe” – mondta végül Szanyi Tibor.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsusztina
2014. október 08. 22:28
Teljesen sántít a hasonlat az M0-sal. Ugyanis a motorosoknak is kell fizetni autópályadíjat. Össze-vissza beszél már megint. Lassan nem lesz ballikos politikus, akit rizikó nélkül mikrofon közelébe lehet engedni.
Akitlosz
2014. október 08. 18:45
Az M0 nem autópálya, s mindenki egy halom pénzt fizet azért, hogy utak épüljenek és hogy azokat használhassa. Még a motorosok is.
Akitlosz
2014. október 08. 18:44
Az jó, ha a patkányok csivitelnek, mert addig sem süllyed a hajó.
S0ma
2014. október 08. 18:43
Ehhez képest a Falus egy észkombájn !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!