Pintér Sándor betiltotta a nemzetközi fajvédő konferenciát

2014. szeptember 29. 17:42

Pintér Sándor belügyminiszter betiltotta az amerikai székhelyű National Policy Institute október 3. és 5. közötti, Budapestre tervezett konferenciáját – közölte a Belügyminisztérium.

2014. szeptember 29. 17:42

Pintér Sándor belügyminiszter betiltotta az amerikai székhelyű National Policy Institute október 3. és 5. közötti, Budapestre tervezett konferenciáját, és utasította az országos rendőrfőkapitányt, hogy kezdeményezze beutazási és tartózkodási tilalom elrendelését a tanácskozás előadóival szemben – közölte a Belügyminisztérium hétfőn az MTI-vel.

 
A közlemény szerint a belügyminiszter megállapította, hogy a nyíltan rasszista ideológiai alapokon álló szervezet tervezett konferenciájának előadói a fajelmélet hirdetői, véleménynyilvánításuk az alaptörvénybe ütközik, ezért a konferenciát betiltja.
 
Pintér Sándor arra utasította Papp Károly országos rendőrfőkapitányt, hogy a rendezvényt minden rendelkezésére álló törvényes eszközzel akadályozza meg, és kezdeményezze a konferencia „közismerten rasszista nézeteket terjesztő előadóival szemben” a beutazási és tartózkodási tilalom elrendelését.

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sobrk
2014. szeptember 30. 14:53
Úgy legyen!
Szijj ÁRTÓ
2014. szeptember 30. 09:49
Ez miért nem kommentelitek, fidesz csicskák?????? http://mandiner.hu/cikk/20140930_joval_nagyobb_szijjarto_uj_ingatlana_mint_amit_eloszor_mondott aRogáns Tóni haverom is tévedett 2-300négyzetmétert a vagyonbevallásában, most miért engem pécéznek ki Akinek ekkora háza van hogy eltéved benne, az hogyan tudná pontosan megmondani hány 100 Nm-es?? Különben is, moslékzabáló sz@rmagyar gójoknak kuss van, híveink dolga Birkamentre járni, tapsikolni és 4 évente ránk szavazni Fideszmaffia jobban teljesít
Szijj ÁRTÓ
2014. szeptember 30. 09:47
Nannyó " de nyilván meg volt az oka, hogy idejöttek kongresszusozni..." Megvan Itt van a legtöbb zsidó világkongresszus Hova máshova mennének?
Szijj ÁRTÓ
2014. szeptember 30. 09:46
Páván "Majd a helybeli sűritményük, a Bánóbalóné." Majd a helybeli sűritményük, az Orsós-Olstein-Orbán Ráhelka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!