„El se tudom képzelni, hogy bárki veszélyeztetné a győzelmet”

2014. augusztus 13. 10:02

Havas Szófia szerint közös indulás és közös lista kellett volna, úgy mint áprilisban, csak az MSZP ezen javaslatát „valakik nem fogadták el”.

2014. augusztus 13. 10:02

Arra a riporteri felvetésre, hogy egy héttel korábban még ő maga is az együttműködés és Falus Ferenc jelölése ellen beszélt a Hír TV-ben, Havas Szófia azt mondta: azóta eltelt egy hét, és az MSZP pénteki küldöttgyűlése, ahol „a többség eldöntött valamit”, és ez rá is kötelező.

Szerinte már rég kampányolni kellene, és el sem tudja képzelni, hogy bárki józan ésszel 1-2 képviselői hely miatt veszélyeztetné a baloldal győzelmét. Riporteri kérdésre hozzátette: a tárgyalópartnereikre utal ezzel, mert „az MSZP-ben nincs ilyen felelőtlen ember”.

Havas nem érti, hogy az Együtt-PM mit rúg fel a megállapodásban, ha egyes kerületekben és a főpolgármester-jelölt személyében mégis megállapodnak.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luji
2014. augusztus 13. 20:52
Gyula rokona is előkerült?
tunde04
2014. augusztus 13. 19:01
egy héttel ezelőtt még falus és az összefogás ellen kardoskodott. most viszont már támogatja falust és az összefogást is. két eset lehetséges: 1, Szófiának megbomlott az agya 2, nem tudja a jobbkéz, mit csinál a bal.
várúr
2014. augusztus 13. 18:49
Ez a nő akkora hévvel védi a nagy semmit, mint veszett fejsze nyelét egy komplett tűzoltólaktanya. Valami egészen kirívó konok ostobaság, elvtelenség, szánalmas demagógia. Még Kajmán Olga se győzte cérnával Szófiát. Ahogy a magyar mondja: szófia beszéd. Csak azt, hogy "mégegyszer elmondom" húszszor ismételte.
blaupanter
2014. augusztus 13. 17:56
Megsem dolt meg el a Ketrecharcosok kuzdeleme.Ra Ra Hajra Ussetek cak Egymast kivilagos viradattig.Mi meg az un.kereskedelmi adok,tv2,rtl klub ugyis csak ismetelgetik a musoraikat,ujakat alig latni,Jot Szorakozunk Rajtatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!