Pride: ellentüntető mászott az egyik kamionra – leteperték

2014. július 07. 10:41

Az egyik ellentüntető felmászott az egyik kamionra, mire leteperték a biztonsági őrök. A Kuruc.info „vérdíjat” tűzött ki a fejükre.

2014. július 07. 10:41

Felvonulók és ellentüntetők is megszólalnak az Origo Pride-on készített videójában. Az egyik ellentüntető a nap hősének nevezte azt a férfit, aki az egyik kamion tetejére felmászva tiltakozott, majd leteperték és megrugdosták a biztonsági őrök. A férfi a Hatvannégy  Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagja és a Jobbikhoz közel álló Atilla Király Akadémia hallgatója. A demonstrációt megzavaró Sz. Lászlót előállították a rendőrök.

Az Origo videóján kihomályosították a biztonsági őrök arcát, azonban a Kuruc.info közzétette a képeiket és 50, illetve 100 ezer forintos „vérdíjat” tűzött ki rájuk annak, aki a személyes adataikat kideríti.

 

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2014. július 08. 13:04
Bolond Istók [Hozzászóló kiszűrése] 2014. július 8. 02:40 Gratulálok a kommentjéhez! "Ébernek kell lenni, tisztán látni és érzelmek nélkül gondolkozni és akkor nagyjából látható hogy mi a valódi célja az anarchiához közelítő bal-liberális-demokráciának, mi az amit valójában el akarnak érni. " Ezt akarják elérni: "...A ballibek többek között arról ismerszenek meg, hogy önös érdekeiket mindig hatalmas erkölcsi ködfelhőbe burkolják. Minél nemesebb a cél: világbéke, atommentes föld, kihaló fajok, állati jogok; gyermekszegénység; pedofília, nőellenesség, rasszizmus, antiszemitizmus elleni harc stb., minél nagyobb erkölcsi felhajtást rendeznek, annál nyilvánvalóbb, hogy még több PÉNZT, BEFOLYÁST, HATALMAT akarnak..." Jellemtelen banda!!
Bolond Istók
2014. július 08. 02:40
Ej, ej mi ez a kettős-mérce már megint? Sándor-palotára szabad mászni, buzi-kamionra nem? Ha akkor a mászkáló HaHás hülyegyereket valaki le merte volna teperni, másnap lehet amerikai tankok vonultak volna be hazánkba, és ha ráadásul meg is lett volna rugdalva, talán még az atomot is ledobták volna, szigorúan a demokrácia nevében. Kétezertizennégy, holokauszt emlékév. Háromszázhatvanöt napon át tartó gyász, és emlékezés az emberiség egyik legszörnyűbb tragédiájának áldozataira. - egyáltalán nincs ezzel semmi gond. "Az idei fesztivál jelmondata "Budapest Pride 365: most és minden nap”. Ezzel azt akarják üzenni a szervezők, hogy az LMBTQ-emberek egyenjogúságának ünnepe nem korlátozódhat egy napra." - igazából még ezzel lenne semmi gond. De - gondolom más is észre vette - korábban előbújt Fodor Gábor a hazai liberalizmus nagykenetű papja és kőkeményen kinyilatkoztatta, hogy mi "Trianon valódi üzenete" és ellentmondást nem tűrően minden magyar szemére vetette hogy: "A rendszerváltás óta minden év júniusában több hétig Trianonról beszélünk, és egyre többet beszélünk róla. Közel száz év után is siránkozunk, bűnösöket keresünk, legendákat ápolgatunk, sopánkodunk, hogy talán lehetett volna másként. Imádunk tobzódni a fájdalomban és szerencsétlenségben." Aztán jött a (g)alamuszi Erős Ferenc, és Sigmund Freudot megfoltozva, permanens, kollektív gyászmunkát akar a magyar népre ráerőszakolni. Ma már tudjuk, hogy az eszményrendszer(idealizmus) pszeudológia, de tudjuk azt is, hogy a liberalizmus és a materializmus és a szocializmus és a racionalizmus és a többi európai rendszer ugyanaz, vagyis a dezinformált ember kényszerművelete, és éppen ezért hazugságszisztéma. Minden, rendszerben előfordul a "kettős-mérce", mint élethazugság, de úgy látszik, hogy ma a bal-liberális-demokrata körökben szinte minden gondolat, érzés és tett ebből a fals bázisból indul ki. Valószínűleg ez a proton pszeudosz, a legelső hazugság, amit a rendszerépítő maga elől elrejtett, vagy letagadott, vagy elfelejtett. A legelső svihákság, amit önmagának engedélyezett valamiért, ahol valamit elfelületeskedett és megbocsáthatónak tartott, vagy ahol akár javakért, akár hiúságból, akár öntetszelgésből valamit a centrumba helyezett, aztán elkezdte védeni, és erre az első és alapkőre ráemelte a másodikat és a többit, és az épület elkészült, de már nem tudta, az egész rendszer azért készült, hogy azzal egy, csak egyetlen egy mélyen-mélyen elrejtett hazugságra alapozott titkos axiómát megvédelmezzen. Ébernek kell lenni, tisztán látni és érzelmek nélkül gondolkozni és akkor nagyjából látható hogy mi a valódi célja az anarchiához közelítő bal-liberális-demokráciának, mi az amit valójában el akarnak érni. Ahogy Hamvas Béla mondja: Olyan ember persze, aki az önámítás tevékenységét minden finom rezdületében nyomon tudná követni, nincs, hiszen ami az önámításra jellemző, az nem a durva és feltűnő nagy mozdulat, hanem éppen az alig látható, az árnyalat, a milliméterekben való mozgás, ahogyan a féreg mozog.
thymian
2014. július 07. 19:46
Hurrá, elfogták a droidokat. Kíváncsi leszek mekkora ejnye-bejnyével fogják megúszni.
becike4
2014. július 07. 19:46
Azért a nagy magyarkodásban ezt az "Atilla Királyt"nem ártana átértékelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!