Szanyi: Októberig megállapodunk

2013. augusztus 16. 10:38

Az MSZP politikusa nem erősítette meg, hogy megakadtak a tárgyalások az Együtt‒PM-mel.

2013. augusztus 16. 10:38

Szanyi Tibor az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendégeként kijelentette: 2010-ig nem volt rá példa, hogy az EU felfüggessze a fejlesztési pénzek folyósítását. „Erősen gyanítható, én meg egyébként biztos vagyok benne, hogy többé-kevésbé rendben mentek a dolgok. Most meg fölfüggesztette” ‒ mondta Szanyi. Szerinte ez nem politikai indíttatású tett, hiszen „az Európai Bizottság nem politizál”. Szanyi szerint inkább azzal lehet magyarázni az EU cselekedetét, hogy a magyar kormány a hazai fejlesztési projektekből kizárta a külföldi cégeket és civil szervezeteket.

Az MSZP‒Együtt-tárgyalások kapcsán kijelentette: „Szeptember végéig még sok minden történhet, (…) októberig lesz ellenzéki demokratikus megállapodás”. Ugyanakkor nem erősítette meg, hogy a napokban megszakadtak volna a tárgyalások az Együtt‒PM-mel, csak „mindenki hazament gondolkodni”.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
belga
2013. augusztus 16. 22:18
Érdekes, hogy a "megújult, megfiatalodott" mszp leharcolt katonáival próbál.....nem is tudom, hogy mit próbál. Attól tartok néha, hogy ők sem. De azért azt egyáltalán nem értem, hogy maradék bal-lib média élharcosa -ATV- vajon miért Szanyit hívja be állandóan beszélgetni. Csak nem Simicska megrendelésére dolgoznak ők is?
ciseaux
2013. augusztus 16. 21:27
Azért, mindennek az ellenére, le a kalappal a bal-liberók előtt! Ekkora "suspense"-t még a Holywood-i forgatókönyvesek sem tudnak "megírni". A fél magyar világ a Mandinert lesi, mint a Somszédok Isauráját, hogy mik az új spannoló fejlemények a történelmi Bajnai-Mesterházy tárgyalás-"beszéltünk telefonon"-egyeztetünk-mire azt válaszolta-együttes erővel döntsük meg a zorbánt-a közös platform-a Feri-kiegyezünk-tuti, hogy lesz megállapodás-bla-bla-bla... Te Tibi! Még a debil dél-amerokai telenovellák írói is, pláne az USA soap-szerzők tudják, hogy nincs és lehetetlen egy sztorit a végtelenségig elnyújtani, mert nem derül ki, hogy a Felipe-Maria-Carlos kinek a zabigyereke, a Maria Magdalena Santinha de Vaasconselos de Carmo megcsalta a férjét és kivel, vagy ki lőtte le a gonosz Jr. Ewing-ot. -most kereskedelmi érdekű műsor következik 12 éven felüli nézőink számára- Tibi! Nálatok a hüvelygombásosdás elleni termékek, a férfiak folyó-ügyei-prosztata termékei is izfgalmasabbak kezdenek lenni! Tényleg, Tibi! Tudod, hogy mennyit kereshetnél vodka reklámokkal? Abban legalább hiteles lennél!
blaupanter
2013. augusztus 16. 17:09
Szanyi.Ősszel megállapodnuk. Most sem mond igazat,hiszen Ők már régen MEG-ÁLLAPODTAK,egy helyben toporognak,mint a sza ..ó galamb.Nagy atét kevés a hely,megy a harc a végső és ősszel megindultok és egymás torkának estek.Nem sokan nyernének a tip-mixen a fogadásokkal.Ki marad ki,ki kit előz be,ki kit túr és fúr meg.Ez nektek a kérdés,a kocka el van vetve.
kislevin
2013. augusztus 16. 16:21
Jó hír, hogy idén szép hosszú nyarunk lesz, eltart egész októberig. Mivel Mesterházy azt mondta hogy még nyár végéig megállapodnak, Szanyi szerint ez pedig októberben lesz. Persze azt is értem, hogy nem nagyon lehet ezt elkapkodni. Azt például nem árt kivárni, hogy a romagyilkosságok titkosszolgálati szálán milyen nevek kerülnek még elő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!