Hadházy Ákos kilép a Fideszből

2013. június 27. 15:16

A szekszárdi képviselőcsoportban politizáló Hadházy Ákos kapcsolatot lát a kommunista államosítás és a trafikügy között, és mivel úgy látja, nem indultak meg a párton belüli szükséges viták, kilép a Fideszből – írja a HVG.hu.

2013. június 27. 15:16

A szekszárdi trafikügyben korábban a képviselőtestületi egyeztetésről nyilatkozó Hadházy Ákos kilép a Fideszből – írja a HVG.hu. A politikus úgy látja: sokan támogatták ugyan, de nem indultak meg a szerinte szükséges párton belüli viták. Hadházy Ákos elmondta azt is: csalódott, hogy Orbán Viktor miniszterelnök „nem látta a trafikügyek különlegességét”.

A szekszárdi állatorvos-politikus kapcsolatot is vont a kommunista államosítás és a trafikügy között. Mint mondta: „Rákosi elvtárs, ha egy pénteki napon interjút adott volna a rádiónak, biztosan ő is azt mondta volna, hogy nem fordíthatnak hátat a saját embereiknek”. Hadházy sérelmezte azt is, hogy bevetté vált elvként, hogy „a cél szentesíti az eszközt”, illetve hogy a politikai szereplőket érvek helyett csak indulatok irányítják. A szekszárdi képviselő csalódott, hogy szerinte fideszes politikusok rokonaiknak is trafikokat osztogattak, mint mondta, még a látszatát sem sikerült elkerülni a részrehajlásnak.

Hadházy elmondta, mivel egyéni körzetben választották meg, ezért független képviselőként marad a közgyűlésben.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toportyán tiszteletes
2013. június 27. 22:27
Erre büszke lehet a nemzeti oldal,kevesebb lett megint 1 rothadt naranccsal!Közben viktorbán trükkösen nem nyomott gombot a földtörvény szavazáson,a csicskait oboáztatta csak...
brabant89
2013. június 27. 19:09
"Milliókat kért Hadházy Ákos egy fogyatékkal élőket foglalkoztató szekszárdi étteremtől azért, hogy ne torpedózza meg újra és újra a bővítéshez szükséges engedélyüket." Forrás? Jereváni rádió?
Monkey4you
2013. június 27. 18:55
A köcsög libsibolsik ki lettek túrva a trafikokból. Micsoda népzene alakult ki belölük!!! Seggfejek!!!
közgép portása
2013. június 27. 17:53
Lassan a fidesz marad az olyan gazmberek gyülekezete, mint például én.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!