Londonban tartott előadást Kumin Ferenc

2012. november 09. 10:15

A Federal Trust politikai kutató- és elemzőközpont eseményén adott elő Londonban Kumin Ferenc nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár – közölte a Miniszterelnökség pénteken.

2012. november 09. 10:15

A közlemény szerint a helyettes államtitkár csütörtökön Economics and Politics in Hungary – A Situation Report címmel tartott előadást az aktuális magyar gazdasági és politikai helyzetről.

Kumin Ferenc megbeszélést folytatott továbbá az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének brit delegációjával, majd köszöntőt mondott a Raoul Wallenberg emlékére rendezett díszvacsorán a Londoni Magyar Nagykövetségen. Az eseményen jelen volt Prőhle Gergely, a Külügyminisztérium uniós kétoldalú kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára is.

Kumin Ferenc a kétnapos látogatás alatt több neves brit gazdasági és közéleti lap munkatársával is találkozik, és Oxfordban vezető politikai elemzőkkel folytat megbeszéléseket.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2012. november 09. 10:57
Ferike feltört. Hiúságból eladta lelkét a sötét nagyúrnak....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!