Tizenhárommillióba került Orbán magángépe

2012. október 21. 14:43

A Blikk értesülései szerint tizenhárom millió forintba került, hogy repülőgépet béreljenek Orbán Viktor miniszterelnök és a kísérete számára pénteken.

2012. október 21. 14:43

Tizenhárom millió forintba került, hogy repülőgépet béreljenek Orbán Viktor miniszterelnök és a kísérete számára – írta a Blikk Havasi Bertalan tájékoztatása alapján. A kormányfő szóvivője hozzátette: a magángépre azért volt szükség, mert menetrend szerinti járattal Orbán nem ért volna át Bukarestből, az Európai Néppárt kongresszusáról Brüsszelbe, ahol csütörtökön-pénteken az Európa Tanács megbeszélésére várták.

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2012. október 23. 09:22
Zsótika te bunkóremélem felfogtad a molyfing agyaddal miért ment Orbán magán repülővel......."Orbán Viktor mindenkor Magyarország és a magyar emberek érdekeit tartja szem előtt. Magyarország szempontjából elengedhetetlen volt a miniszterelnök részvétele mind a bukaresti európai néppárti kongresszuson, mind a brüsszeli uniós csúcson. Ha nem ment volna el ezekre a találkozókra, könnyen Magyarország érdekeivel ellentétes döntések is születhettek volna, melyek károkat okozhattak volna a magyar embereknek. A két eseményen való részvételt csak repülőgép-bérléssel lehetett megoldani"
tevevanegypupu
2012. október 22. 10:43
Na es? Hol van ez Gyurcsany es Bajnai koltekezese mellett? Ezenkivul idore ment, szoval a lelegezteto gepek arat kerjek el Molnar Lajostol vagy Horvath Agnes Malackatol.
a púpos
2012. október 21. 21:16
1. Orbán helyében már rég vettem volna egy repülőgépet!! 2. Felcsúton már kész lenne a repülőtér!! 3. A maszopnak meg azt üzenném hogy most már lehet cuppantani!!
Robin
2012. október 21. 21:14
Ki az az idióta aki lájkolta a 13 milliós magángép bérlést egy alkalomra, közpénzből??? x(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!