Dániel Péter feljelentést tesz, majd elhagyja az országot

2012. július 11. 14:23

Dániel Péter büntetőfeljelentést tesz, mert állítása szerint a gój motorosok vezetője ököllel állba vágta. Az ügyvéd a történteket rasszista támadásnak minősítette, ami miatt feljelentést tesz és az ország elhagyására készül.

2012. július 11. 14:23

Dániel Péter Wittner Mária ellen elkövetett rágalmazási perre érkezett a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságra, ahol szélsőségesek várták és verbálisan inzultálták. Az ügyvéd az atv.hu-nak azt állította, hogy miután visszaszólt nekik, Mészáros Imre, a gój motorosok vezetője ököllel állba vágta őt. Dániel elmondása szerint letört a fogából egy darab és megszédült, mentőt kellett hozzá hívni. A mentősök tájékoztatták Mészárost: Dánielnek nem esett baja, így csak nyugtatót adtak neki.

Az atv.hu megkereste az ügyben Mészáros Imrét, aki szerint öten álltak a folyosón, ő éppen a „XXI. századi Hitlernek” nevezte Dánielt, aki elindult feléjük és vitába szállt velük. A gój motorosok vezetője azt mondta, hogy a testközelébe érő ügyvédet ő csak nyitott tenyérrel, állánál érintve eltolta magától. A bíróság elnökhelyettese későbbre ígért tájékoztatást.

Dániel Péter közölte: feljelentést tesz Mészáros Imre és társai ellen, ráadásul el fogja hagyni az országot, mivel állítása szerint őt rasszista támadás érte és „nem lehet folyamatosan fenyegetve élni”.

 

Összesen 263 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2012. július 11. 23:02
Az a csodafog... ajvé! Majd Maminti gránitba ágyazza - miután kiverték. Hehehe...
JohnnyFirpo
2012. július 11. 22:55
Demokrata Péternek nem olyan régen még minden 2. mondatában benne volt a "gay motorosok", amivel ugye a "gay" szót, mint negatív, gúnyos jelzőt használta. Hétvégén meg vonulgatott. Most akkor ez egy paradoxon? Vagy én nem értem, hogy működik a demokrácia, liberalizmus, tolerancia, stb.?
Biomechanoid
2012. július 11. 22:33
Dániel elmegy? Lehet, Kanadában megtudják, vannak rosszabbak is, mint a cigányok?
Vizigót
2012. július 11. 21:24
És hová is mész szarházi? Ja tudom már, biztos Bartushoz NY-ba. És majd te is hazaokádsz onnan mint ő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!