Fizetős lesz a Tumblr?

2012. április 13. 08:47

Ideje, hogy a húszmilliárd poszt és az ötvenmillió blog végre pénzt hozzon, ezért a felhasználó-központú reklámok felé fordul a Tumblr – közölte David Karp, az alapító.

2012. április 13. 08:47

Nem hisz a hirdetésekben David Karp, a Tumblr alapítója, így továbbra is nemet mond a Google-bannereknek. Ennek ellenére úgy véli, ideje, hogy a húszmilliárd poszt és az ötvenmillió blog végre pénzt hozzon, ezért a felhasználó-központú reklámok felé fordul.

Karp legutóbbi bejelentése szerint azoktól a cégektől vár bevételt, amelyek közösségi tevékenységük összefogására használják a platformot. Az Adage-nek adott interjújában felvázolta, a szponzorált posztokban a felhasználók egy dollárért emelhetnék ki egyes bejegyzéseiket a nagyobb elérés érdekében. Az alapító ugyanakkor megjegyezte: ez csak a kezdet, hiszen ebből nem fognak tudni megélni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!