Feljelentették Gyurcsányt terrorcselekmény miatt

2012. március 19. 10:10

Gyulás Balázs feljelentette Gyurcsány Ferencet, amiért a volt miniszterelnök március 15-i beszédében kilátásba helyezte az Alkotmánybíróság blokádját és felhánytorgatta az egyházi személyek kiváltságait.

2012. március 19. 10:10

Feljelentette Gyurcsány Ferencet Polt Péter legfőbb ügyésznél Gulyás Balázs, a Mokép decemberben menesztett igazgatója, a Kisgazdapárt korábbi Győr-Moson-Sopron megyei elnöke – írja az Index. Gulyás szerint Gyurcsány a március 15-i beszédében Btk-ba ütköző kijelentéseket tett, melyek akár terrorcselekménynek is minősíthetők. A volt kisgazda politikus emellett uszítás miatt is feljelentette az egykori kormányfőt, amiért utóbbi kifogásolta az egyházi személyek adózási kiváltságait.

A Demokratikus Koalíció elnöke pártja rendezvényén arról beszélt, hogy ha az Alkotmánybíróság továbbra sem hajlandó érdemben vizsgálni a sarkalatos törvényeket és a kormány kinevezési gyakorlatát, akkor áprilisban blokád alá veszik a hivatal épületét.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2012. március 19. 16:17
Egy hivatali épület körbevevése nem olyan nagy eset - egy bizonyos Kolompár a magyarok kiirtását ígérte meg. Semmi esetre se Gyurcsányt akarnám mentegetni, csak furcsa, hogy ennyire előnyös romának lenni.
gabuci
2012. március 19. 14:30
Arra mindenképpen jó lesz h ezen rágódjunk és ne avval a szarral foglalkozzunk, amit a fidesz összehordott
kalasnyikov
2012. március 19. 13:46
hát ez az.....ideje már a maceszgombócok egy részét sittre baszni.Nagyon kurjongatnak a libalevesben.
bookmark
2012. március 19. 13:13
A balos hozzaszolasok azt sugaljak, hogy rajtunk kivul az EU teljesen jol van es csak mi vagyunk azok, akik itt hoborognek. Ezt azzal a biztos informacioval teszik, hogy mondtak nekik, hogy a massmedia blokkolja a valodi informaciot (pl: az olasz bekemenet hire sem jutott el hozzank, ugye), igy nem kell attol felni, hogy ide eljut es innen kimegy a valosag. Persze tevednek, mert most mar a lengyelekkel is lesz kozvetlen informacios kapcsolat is. Csak az olasz peldat tudom hozni. Mario Montit mar megfenyegettek, hogy kicsinaljak ha 2013 utan is maradni mereszel, es ma mar naponta akarjak megbuktatni, mig o szepen kimegy Brussels-be es elmondja, hogy elvezi a teljes tamogatottsagot. A kettosbeszed az mar kotelezo az EU-ban, foleg ha azt tamogatja, hogy a mostani hatalmi felallas megtarthassa a hatalmat. Rettegnek az unortodox gazdasagi sikerektol, es a nemzetallamoktol, mig maga Sarkozy is a helyi gazdasag vedelmevel es a szabad szemelyi mozgas korlatozasaval kampanyol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!