Véget ért a sztrájk a Mammutban

2011. szeptember 15. 19:39

A birtokvédelmi eljárás lezárulta után csütörtök délután véget vetett demonstrációjának Király Lajos vállalkozó, aki a Mammut bevásárlóközpontban üzemeltetett kávézójában raboskodott az elmúlt három hétben.

2011. szeptember 15. 19:39

A birtokvédelmi eljárás lezárulta után - önmagát nyertesnek érezve - véget vetett önként vállalt fogságának Király Lajos vállalkozó.

Az üzletember három hete zárkózott be a fővárosi Mammut üzletház területén lévő víz és villany nélküli Promenád Caféba, melyet cége tíz éve üzemeltet. Demonstrációjának oka az volt, hogy nem jutott megegyezésre a plázával az augusztusban lejáró bérleti szerződés meghosszabbítását illetően: a bérleti díjat szerinte a szerződésben foglaltaknál jóval nagyobb mértékben akart emelni az üzlet-központ.

A II. kerületi jegyző által vezetett birtokvédelmi eljárás során úgy határoztak: a kávézó egyik, kisebb részében jogosan tartózkodhat Király Lajos vállalkozó, az üzlethez tartozó nagy terasz felett azonban a Mammut rendelkezhet. A NOL úgy tudja, a felek a bíróságra bízzák a jogvita eldöntését.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2011. szeptember 15. 22:38
ez olyan magyaros... egy válság közepén a bérbeadó tovább emeli a díjakat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!