Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Önként lépett le a PSZÁF elnöke

2010. június 29. 10:06

Távozik posztjáról a PSZÁF tavaly kinevezett elnöke, Farkas Ádám, mivel úgy érzi, az a tisztességes, ha az új kormány új embert nevez ki a szervezet élére. Farkas helyét várhatóan Szász Károly töltheti majd be.

2010. június 29. 10:06

Lemondott Farkas Ádám, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének tavaly kinevezett elnöke. „Úgy tartottam tisztességesnek, hogy az újonnan megalakult kormány számára lemondásommal megteremtem a lehetőséget arra, hogy a továbbiakban az általa jelölt szakember irányíthassa a felügyelet munkáját” - írta közleményében a távozó PSZÁF-elnök. Utódja várhatóan Szász Károly lesz, aki korábban az első Orbán-kormány kinevezettjeként állt a szervezet élén.

Farkast tavaly júniusban jelölte Bajnai Gordon volt miniszterelnök a PSZÁF élére, miután elődje lemondott. A pénzügyi szakértő azelőtt a Magyar Nemzeti Bankban, a CIB-nél és az Allianz Banknál is dolgozott.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nhalasz9
2010. június 29. 11:38
Nagyon helyes! "Köszönjük" eddigi munkáját, de többet nem kérünk belőle!
freehckr
2010. június 29. 10:55
Simor úr?! Olvassa a híreket? :)
bogyo01
2010. június 29. 10:27
Végre! kell a változás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!