Draskovics a versenyszférában

2010. január 06. 16:59

A PricewaterhouseCoopers (PwC) Magyarországnál folytatja pályafutását Draskovics Tibor, aki decemberben mondott le az igazságügyi és rendészeti tárca éléről.

2010. január 06. 16:59
Az igazságügyi és rendészeti tárca éléről decemberben távozó Draskovics Tibor a PricewaterhouseCoopers (PwC) Magyarországnál folytatja pályafutását. A vállalat tanácsadási üzletágában dolgozik cégtársként Draskovics január elsejétől, valamint a szabályozási kérdésekért és az új üzleti tevékenységekért lesz felelős, mint a vállalat egyik vezérigazgató-helyettese.
 
A jogász végzettségű Draskovics számos vezető üzleti pozíciót – igazgató az Arthur Andersen-nél, vezérigazgató az ABN-Amro Banknál, elnök az MVM-nél – és magas rangú kormánytisztségeket töltött be.
 
A PwC Magyarországnak George Johnstone személyében új vezérigazgatója is lett, aki szintén nem ismeretlen hazai üzleti körökben; a PwC cégtársaként 2001 és 2004 között már dolgozott Budapesten. A brit szakember az utóbbi öt évben a PwC lengyelországi vállalatát irányította, ahol ez idő alatt megduplázta a cég létszámát és új üzleti területeken indított el szolgáltatásokat az összes üzletágban.
 
Draskovics a PwC-nél folytatja (Világgazdaság) 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sebastian Knight
2010. január 08. 02:43
Én száműzném Szibériába.
mrwolf
2010. január 07. 08:25
Sajnos éppen arról van szó, hogy az üzleti életünk morális színvonala pont olyan mint amit a politikában láthatunk. Drazsé az egyik legnagyobb féreg a horizonton, prímán fog érvényesülni a sok piszkos kis titkával, és trükkjével az "üzlet" világában is. Arról meg ne legyenek illúzióink mennyire etikus egy világcég általában, illetve egy magyarországi lerakat...
denever
2010. január 07. 08:15
a pwc-nél biztosan sok pók van a sarokban. de most komolyan: ez az ember már minden volt. IgÜgyMiniszter, Pénzügy miniszter. pont a versenyszférában találna kihívásokat?
de ki az a Gyurcsányi?
2010. január 06. 19:05
kapcsolati háló? ugyan kérem! egyszerűen egy csomó bizalmas infója az állami szféra belsejéből és majd rajta kereszül jól tudja majd zsarolni az álamot a privát cég ahogy a benzin"baki" is érzékeny információk kijuttatását szolgálta
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!