Megúszta a fasisztázást a Klubrádió műsorvezetője

2009. november 19. 18:39

Enyhített elsőfokú ítéleten a bíróság, így csak megrovásban részesült Bakáts Tibor Settenkedő.

2009. november 19. 18:39

Százötven nap börtön helyett csak megrovásban részesült Bakáts Tibor Settenkedő, aki tavaly lefasisztázta a gój motorosokat. Tavaly nyár óta tartott a gój motorosok, és az őket megsértő Bakáts Tibor Settenkedő kálváriája. Az újságíró a Klubrádió egyik műsorában – ahol Magyarország II. világháborús szerepvállalásáról a Don-kanyarról és az 1945-ös budai kitörési kísérletről esett szó – a hivatalos történelemtudomány álláspontja és a szélsőjobboldali körökben divatos értelmezések közötti ellentmondást forszírozta, miközben a „Na mi van, gój motorosok, mi van fasiszták, nem ismeritek a történelmet?” kijelentésre ragadtatta magát.

A meggondolatlan mondatért Bakáts nem kért bocsánatot a szervezettől, így jött a büntetőper, ahol első fokon elítélték. Bakáts 150 ezer forint pénzbírság és 150 nap börtönbüntetés között választhatott. Az újságíró már az ítélethirdetés előtt deklarálta, hogy a börtönt fogja választani, de végül nem került sor, hiszen csak megrovásban részesült.

Bakáts megúszta a fasisztázást! (Kiskegyed)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!