Kuncze ellen-SZDSZ-t alapítana

2009. november 02. 08:25

Új liberális pártot szorgalmaz Kuncze Gábor, miniszterelnök-jelöltet állítana Demszky Gábor.

2009. november 02. 08:25
Az SZDSZ egykori elnöke a néhány hónapja megalakult Szabadelvű Polgári Egyesület első közgyűlésén arról beszélt: számos jel utal arra, hogy nagyon nagy szükség lenne egy ilyen pártra, hiszen a jövő évi választások komoly kihívás elé állíthatják a magyar demokráciát, különösen akkor, ha a Fidesz kétharmados többséget kap. Ha pedig ezt a támogatottságot nem érné el az ellenzéki párt akkor az általa "újfasisztának" minősített Jobbik támogatására szorulna.

Demszky Gábor közben arról beszélt, hogy a liberális erőknek közösen kellene a centrumban egy miniszterelnök jelöltet állítani Orbán Viktorral szemben. A főpolgármester szerint az új liberális csoportoknak össze kell fogniuk annak érdekében, hogy 2010 ben elérjék az 5 százalékot. Sándor Klára, az Egyesület elnöke ugyanakkor viccesnek nevezte Híradónknak a közös miniszterelnök állítás gondolatát.

Kuncze új pártot alapítana (ATV)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mefisto
2009. november 02. 11:13
Két liberális, három pártszervezet! (vigyorog)
Steppenwolf
2009. november 02. 10:30
Előre a kisgazda úton. Azokból sem tudni, hogy hány párt lett, viszont a támogatottságuk mindegyiknek megegyezik a tagságával.
crm114
2009. november 02. 10:25
Che után szabadon azt mondom: alkossatok két, három, sok SZDSZ-t! A legbiztonságosabb 10 liberális párt lenne, egyenlő támogatottsággal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!