Sándor Klára is kilép az SZDSZ-ből

2009. szeptember 24. 08:02

A politikus, aki egyben a Szabadelvű Polgári Egyesület ügyvezető elnöke is, az ATV egyik műsorában jelentette be döntését.

2009. szeptember 24. 08:02
Sándor Klára ezzel a lépésével Magyar Bálint példáját követi, aki pénteken hagyta ott a pártot, de az SZDSZ parlamenti frakciójának ő is a tagja kívánt maradni. Nem hiszi, hogy a választópolgárok ne látnák, hogy mi a különbség Kuncze Gábor korábbi és Retkes Attila jelenlegi pártelnök között. Elmodása szerint arról viszont még nincs döntés, hogy a SZPE párttá alakul-e. A cél ez, de nincs végleges döntés - mondta. Arról az idő és a választók döntenek majd, hogy 2010 után is politizál-e - tette hozzá.

Sándor Klára azt szeretné, ha annak az értékrendnek, amelyet az SZDSZ 1990-től 2009 nyaráig képviselt, lenne támogatottsága és lenne továbbra is parlamenti képviselete az országban. Az SZDSZ kommunikációs osztályán nem kívánták kommentálni a politikus döntését. A párt korábbi elnöke, Fodor Gábor a liberális tagok új szervezetiről egy nyilatkozatában korábban kifejtette: mindenki azt szervez amit akar, de számára politikailag és erkölcsileg vállalhatatlan, ha eközben az illető nem mond le a mandátumáról, és „úgy szervezkedik az ellen a párt ellen, amelynek a színeiben a parlamentben ül”.

Sándor Klára is elhagyta az SZDSZ-t  (FN,MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. szeptember 24. 13:05
Klárika! Megnyugtatlak, annak az értékrendnek van támogatottsága, amit pártod 19 éven át képviselt. A számok is hasonlóak. Csak van előttük egy kis toldalék. Ami helyesen: 0,19
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!