HunTube-ot a magyarnak?

2023. március 29. 07:43

Teremtsük meg a saját, magyar tulajdonú, jó minőségű, az egész nemzeti oldalt összefogó platformjainkat.

2023. március 29. 07:43
null
Huth Gergely
Huth Gergely
Magyar Nemzet

„A YouTube-ot működtető Google a szerkesztőséget még csak nem is informálta a PS TV néven futó, igen népszerű közéleti videócsatorna teljes letörlésének okáról, addig a világcég magyarországi képviselete pár nappal későbbi sajtóközleményében már a gyermekek védelmével indokolta a brutális cenzúrát. Ízlelgessük: az a Google likvidálja a pedofilügyek feltárásában mindig is élen járó PS csatornáját, amely amúgy világszerte elnézi a draq queenek, óvodai transzgerillák és mindenféle válogatott pederaszták tobzódását a felületén. Annak a háttérhatalomnak a lerakata meri a szájára venni a gyermekek védelmének ügyét, amely totális támadást indított a magyar gyermekvédelmi törvény ellen! Sztálin is megnyalná mind a tíz ujját a szellemi örökösök leleményességét látva! (...)

Köztudott az is, hogy a bolsevik sosem elégszik meg a saját elveinek propagálásával, hanem az ellentétes hangok elhallgattatására tör. Ezért üldözik világszerte a konzervatív, nemzeti véleményformálókat és a valós hírek közlőit a legnagyobb internetes közösségi oldalakon, ezért erősítik fel e platformok csinovnyikjai újra és újra a woke cenzúrát. (...)

A 2020-as amerikai elnökválasztás kampánya során Donald Trumpot és az ő nézeteit valló médiaszemélyiségeket és influenszereket nemcsak a közösségi médiából, de az internet egy részéről is likvidálták. A legnagyobb szerverparkkal rendelkező szolgáltatók egész egyszerűen letiltották azokat az alternatív fórumokat, ahol a száműzés után is megjelenhettek Trump gondolatai és érvei. Tehát az amerikai liberálbolsik már magáról az internetről is megpróbáltak kitiltani embereket és véleményeket.

Magyarországon ez immár nem történhet meg: itthon ugyanis a fent említett stratégiai bevásárlásoknak és fúziónak köszönhetően az egész országot lefedi a nemzeti tulajdonban lévő, így külföldről cenzúrázhatatlan internet- és kábeltévé-szolgáltatás.

Amikor tehát választ akarunk adni a „kibersztálinisták” véleménydiktatúrájára, a harcban számba kell venni a rendelkezésünkre álló új fegyvertárunkat is. Ne hagyjuk tehát, hogy az alaptörvényünket és az uniós jogot egyaránt megsértve kitaszítsanak minket a globális platformokról, de teremtsük meg a saját, magyar tulajdonú, jó minőségű és az egész nemzeti oldalt összefogó platform­jainkat is! Csak így óvhatjuk meg a szólásszabadság intézményét Magyarországon!”

Borítókép: A Pesti Srácok már három évvel ezelőtt is szervezett egy hasonló tüntetést, akkor hétévnyi munkájuk tűnt el a YouTube-ról (Fotó: Pesti Srácok/Horváth Péter Gyula)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
síróbohóc
2023. március 29. 11:53
Nagyon szép sivalkodás, Gergely! Már rég megteremthettétek volna, csak szemmel láthatóan a sivalkodáson kívül máshoz nem értetek. Fel a fejjel.
Benedek Zsolt
2023. március 29. 11:49
IGEN! IGEN!! IGEN!!!
Squalline
2023. március 29. 10:44
A megoldas az lenne, ha birosagi itelettel lehetne tartalmat torolni, illetve elozetes intezkedessel felfuggeszteni az iteletig. Ha pedig jogtalan az intezkedes az amerikabol ismert karteritesi mertek foka gyogyir lehetne. A kozossegi media felhasznaloi szerzodes is csak egy polgari jogi szerzodes. Jogallamban, ha szerzodesszeges, jogvita van, az a birosagon dol el, vegrehajthato hatarozattal. Az ugynevezett nyugati jogallamban ezt ellehetetlenitik. Ehelyett bennfentes lobbicsoportok dontik el, milyen tartalom maradhat vagy megy a kukaba. Azzal pedig azt, hogy a felhasznalo "joember" vagy "rosszember". Ez a twitter uggyel mar nem csak varosi legenda, hanem vilagos teny. De a deep state sohasem fogja engedni a kozossegi platformokon a polgari jogi normakhoz valo igazodast. Nem erdeke. Ilyen vilagot elunk. Volt mar ilyen. A szovjet bolsevik vilag, ami ellen a pesti stacok kuzdottek. Ne ajvekolni tessek, es bepanaszolni a vilagallam kozponti partbizottsagat. Hanem ellenallni es kreativ ellenallo megoldasokat talalni. Hozza penzt, paripat fegyvert. Az ellenallo sors pedig sosem volt olyan, mint a kegyeltek sorsa. Sokkal nehezebb. Ez a rakenroll mar csak ilyen. Sok sikert es batorsagot hozza!
BircaHang
2023. március 29. 09:48
Már van: https://rutube.ru - oda kell feltölteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!