Nagy szócsata van a levegőben: Puzsér Róbert Huth Gergellyel fog összecsapni

2024. március 26. 13:45

Mutatjuk a részleteket!

2024. március 26. 13:45

Nyitókép: Facebook

 

Április 18-án este 19:00 órától a Scruton MCC-ben (Budapest, Tas vezér u. 3, 1113) rendezi meg a Transzparens Újságírásért Alapítvány újabb Zsurnaliszta vitaestjét, amelynek ezúttal

Puzsér Róbert magyar publicista, valamint Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője lesz a vendége.

A Zsurnaliszta Vitaest sorozat keretein belül közéleti újságírók ütköztetik álláspontjaikat a külpolitika, a külpolitikai újságírás és média legfontosabb, legaktuálisabb kérdéseiről, az esemény során pedig a közönség tagjai is feltehetik kérdéseiket a vendégek számára.

„A kiszámíthatóság érdekében 1500 Ft-os belépőjegyet szedünk, melyet kizárólag online tudtok megvásárolni. A befolyó összegből egy olyan ügyet támogatunk, amely segítésében az est vitapartnerei meg tudnak egyezni” – írták.

 

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. március 26. 19:08
Puzsér? Ugyan már!
Héja
2024. március 26. 17:19
Puzsér? Ha már "sétáló Budapest".... Ha már homár, legyen kövér.
Héja
2024. március 26. 17:16
Huth értelmes,rokonszenves fickó. Puzsérért nem adnék egy (1) forintot.
Palatin
2024. március 26. 16:36
Robi, ha az eddigi összes védenced megbukása után a legújabb oszlopszented, Magyar Péter is a kukában landol, akkor ugye eltünsz végre a francba, mert az úgy lenne korrekt, és különben is már nagyon rühelljük a Brummogó Dömötör stilusában elöadott ökörségeidet. Te is csak Gyurcsány apátok vuvuzéláját fújod, egykutyák, unalmas, ostoba fecsegök vagytok. Neked akkor lenne demokrácia, ha te kukorékolhatnál a szemétdomb tetején. Egy röhejes bunkó vagy, csak a recsegö hangeröddel tudsz kiemelkedni a magadfajta pofáznokok közül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!