Zelenszkij, a kisebbségi

2022. április 08. 16:51

Na, álljunk meg egy picit és lapozzunk visszafele az időben.

2022. április 08. 16:51
null
Jean St'ay
Főtér.ro

„Vologyimir Zelenszkij ukrán elnök hétfőn este felszólalt a román parlamentben. A bucsai mészárlás döbbenetes képsoraival indított, és (képsoroktól függetlenül) vita nincs, a háborús gyilkosoknak felelniük kell tetteikért. 

Aztán elmondta, hogy Ukrajnában dől el éppen egész Közép-Európa és a Fekete-tengeri térség sorsa. Tehát aki Ukrajna szabadságát védi, az Európa szabadságát védi.

Aztán elmondta, hogy figyelem, Ukrajna nem Oroszország végcélja. A megszálló hadsereg Odessza bevételére készül és ha ez sikerül neki, akkor következhet a Moldovai Köztársaság. Nyilván nem véletlenül hangsúlyozta ezt éppen Romániában.

Aztán felkérte Romániát, szakítson meg mindenféle gazdasági kapcsolatot Oroszországgal. Nuku gázvásárlás, nuku kőolaj, nuku bármi.

Aztán megköszönte Romániának az ukrajnai menekültekhez való példás hozzáállását.

Aztán ígért valamit. Nevezetesen azt, hogy a háború után a kölcsönös tisztelet jegyében párbeszédet kíván kezdeményezni Romániával az ukrajnai román, illetve a romániai ukrán közösség teljes körű védelméről.

Na, itt álljunk meg egy picit és lapozzunk visszafele az időben.”

Nyitókép: MTI/AP/Ukrán elnöki sajtóhivatal

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erdei nyezega
2022. április 24. 17:07
az ukrán elnök ..........köcsög..........
Reszelő Aladár
2022. április 11. 10:35
Ez a tag a Mindent vagy semmit 2022-es változatát adja elő: mi adjunk neki mindent, ő meg nem ad nekünk semmit. Mindezt úgy, hogy az ő országát tapossa az ellenség.
patópál
2022. április 09. 14:24
"A megszálló hadsereg Odessza bevételére készül és ha ez sikerül neki, akkor következhet a Moldovai Köztársaság." Sajnos elfelejtette megindokolni, miért tennének ilyet a ruszkik. A moldáv high-tech iparra fáj a foguk? Vagy a gyémántbányákra?
korona.2.0
2022. április 09. 10:35
Ez a zsidó fickó egyre csak hízik, kövéredik, ahogy halad előre az Azov zsidók által komandírozott csatája a keresztények ellen. Hát nincs a világban ország, kormány, amelyik átlát a most már szinte teljesen nyílt hazudozásain ? A világban a zsidók továbbra is szent, kiválasztott nép ??? Meddig ? Miért ? Amikor már tisztán látszik minden, nagyon bűnös szándékuk, így ennek a Grűnnek is. Lám, lám, hogyan tudta az ukrán néplélek paradigmáját a zsidó kommunizmus átalakítani a saját kedvük hasznára. Minden háború, VALÓJÁBAN nem más mint a zsidók és a nem-zsidók összecsapása, csak senki nem nevezi nevén a gyereket. Akár merre tekintünk, mindenütt zsidókat látunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!