Erőszakot propagál az ellenzék

2020. szeptember 26. 17:31

Kun Béla vörösterrorjának korszakát idézi a sajtójuk, a holdudvaruk és a politikusaik is.

2020. szeptember 26. 17:31
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Messzinek tűnhet 2022, akár azt is gondolhatnánk, hogy hátradőlve megpihenhetünk, és kiélvezhetjük a viszonylagos nyugalmat, de a helyzet az, hogy az ellenzékünk le sem szállt a gázpedálról, sőt. Egy méretes téglát raktak a hülyeségzsigulijuk sebességét szabályozó szerkezetre, miközben az ablakokból kihajolva harciasan azt kurjongatják, hogy diktatúra meg elnyomás van, ezért a hatalmat csak forradalom segítségével képesek megdönteni.

Vagy egy kis jogállamiság- meg demokráciacsökkentéssel.

Persze csak amíg rendet raknak. Egy hétig vagy kettőig. Esetleg pár évig. Vagy örökre. A képviseleti demokráciát egyébként is meghaladta a modern kori civilizáció. Lám, ha az emberekre bízzuk a döntést, azok felelőtlenül mindenféle populista Trumpokat, Salviniket meg Orbánokat juttatnak hatalomra. Egyre többen és egyre gátlástalanabbul mondják ki a baloldalon, hogy szerintük mi a biztos győzelem receptje. Forradalom kell, hisz diktatúra van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Iskender
2020. szeptember 29. 10:56
Eléggé beteges, de ízlelgessük egy kicsit... Persze várom a jobb elképzeléseket. Miniszterelnök: Kunhalmi Ágnes Belügyminiszter: Donáth Anna Júlia Nemzetpolitikáért felelős miniszter: Márki-Zay Péter Pénzügyminiszter: Bojár Gábor A miniszterelnök kabinetfőnöke: Hadházy Ákos Külügyminiszter: Dobrev Klára Igazságügyi miniszter: Dr. Fekete-Győr András Nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter: Lackner Csaba Honvédelmi miniszter: Vadai Ágnes Miniszterelnökséget vezető miniszter: Gyurcsány Ferenc Emberi erőforrások minisztere: Kórózs Lajos Családpolitikáért felelős miniszter: Cseh Katalin Agrárminiszter: Arató Gergely Innovációs és technológiai miniszter: Jakab Péter A paksi atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszet: Szél Bernadett
Giuliano
2020. szeptember 28. 19:42
Apátia-országban nincs elvágyódás,ja,ha mégis,az csak érzéki cxsalódás...!aki kiment,annak havonta össze kell törnie a honvágyát,és hiába vállalni fel a szalmazsákját--vagy temetném a munkát,jahadigadijahigadom!!!
matyi lúdas
2020. szeptember 28. 12:07
https://i.imgur.com/ieBUliD.jpg
Performan
2020. szeptember 27. 11:31
"egyetlen balliberális értelmiségi sem akad (az igen erős mezőnyben), aki végre kimondja: "Nem helyeslem ezt a vörösterrort idéző Kun Béla-tempót, valódi európai baloldali így soha nem beszélhet!"?" Itt ez a lényeg: nincs. Nincs egy darab se a liberálissá heccelt csőcselék körében, aki ne kívánná a tőle eltérő véleményen lévők likvidálását. Nem telik el nap anélkül, hogy ne adnák bizonyítékát. És nem telik el nap anélkül sem, hogy lenne akár egy, egyetlen egy megveszekedett példány a libsi klánban, aki helytelenítené Kun Béláék módszerét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!