Kövér László tudata teljesen szétrohadt

2019. október 23. 16:16

Úgy viselkednek, mint egy uralkodó, akinek a személyes hatalmát korlátozó törekvések államellenesek. Csakúgy, mint a szovjet időkben.

2019. október 23. 16:16
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„30 évvel ezelőtt Kövér László a fékek és egyensúlyok, valamint a polgári szabadságjogok megteremtéséért harcolt. Csakúgy, mint elődei 1956-ban.

Úgy látszik, hogy annyit voltak hatalomban, hogy teljesen szétrohadt a tudatuk, és úgy viselkednek, mint egy uralkodó, aki »szuverén« (»az állam én vagyok«) és akinek a személyes hatalmát korlátozó törekvések államellenesek, azaz hazaárulással érnek föl. Csakúgy, mint a szovjet időkben.

Az emberi jogok eleve többségellenesek, mert arról szólnak, hogy bizonyos jogaid akkor is érinthetetlenek, ha az ország összes embere ellened van. De ugye Kövérnek és Orbán Viktornak már rég volt ezekre szüksége, és már nem emlékeznek arra, hogy ők maguk is e jogoknak köszönhetően juthattak el oda, ahol most vannak.

Mi, momentumosok 2019-ben is a fékek és egyensúlyok, valamint a polgári szabadságjogok visszaállításáért harcolunk! A helyzetünk október 13-ával sokat javult, hiszen az önkormányzatokban a rendszerváltás elkezdődött! 2022-ben pedig az lesz a feladatunk, hogy az országgyűlési választásokkal a rendszerváltást befejezzük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 330 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tothcsaba-XSV
2019. október 24. 21:34
A te agyad van teljesen szét rohadva , csak azt nem tudom mi a francért rontod itt Magyarországban a levegőt Mennél ki ahhoz a vén hülyéhez ugy mindenkinek jobb lenne, egyébként is a magyar nyelvet nem sikerült el sajátitanod te szerencsétlen hü..e.
airmax
2019. október 24. 12:36
Basszus nézem fekete Győr képét... és minden vonásában Alex Sorost látom....
airmax
2019. október 24. 12:34
No így működik a soros propaganda... - Gyurcsány "nemzeti baloldalról beszél..." (mivaaan?) -Fegyőr meg szovjet kommunistázza Orbánt, akinek egyedül volt akkora golyója, hogy kiállt és azt mondta, hogy a szovjet csapatok húzzanak ki magyarországról.... (mivaaan?) Soros pénzen tartott elemzők nézik az újságokat, figyelik a kommenteket... aztán a fő sodor mentén összeállítják a beszédeiket. Aminek az égvilágon semmi alapja sincs az esetükben... hiteltelen, és hazug.. Viszont azoknak a fiataloknak (ne feledjük már felnőtt egy nemzedék akinek fogalma sincs az itteni "szocializmusról") tetsző divatpaneleket tudnak felállítani... És amelyik elég hülye és tudatlan/tájékozatlan az el is hiszi. Oda kéne figyelni, hogy a magyar fiatalok ne csak a hollywoodi szemétből vagy a kilóra megvett mainstream sajtóból ismerjen meg egy reality show szintű magyarországi valóságot.
Hungaria
2019. október 24. 11:11
Most olvastam a Magyar Nemzetben, hogy Nagykanizsán is nyomonak választási csalás ügyében! Ajánlom elolvasásra! Ez a tetü fegyőr ezzel provokáljon! Az egész országban ezt csinálták, más magyarázat nem létezik, a" sikereiket" illetően ! Ez az ami rájuk jellemző! -Többek között......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!