Pincsik és farkasok

2016. december 02. 10:59

A haladó baloldal viselkedése az állatkertben sétáltatott pincsikre emlékeztet, akik a farkasok kifutója előtt csaholva meresztgetik szőröcskéjüket, és szemükben a félelemmel vegyes tisztelet szűköl.

2016. december 02. 10:59
Aristo
Aristo

„És nem csak távol, egzotikus országokban, hanem errefelé Európában is militáns, lelkiismeret nélküli gyilkosok képviselték a haladó baloldali gondolatokat, olyanok, mint a Vörös Brigádok, vagy a RAF. Merényletek, gépeltérítések, túszejtések tartották izgalomban a világot. A haladó baloldal elemében érezte magát. Igazi farkasok voltak, akik vérhabos fogsorral féldöglötten is haraptak és nem lehetett fogságban tartani őket. Ennek a kornak az utolsó dinoszaurusza, Fidel Castro távozott most. Ágyban párnák között halt meg, ami nem is csoda, hiszen megölt mindenkit, aki őt megölhette volna. DIKTÁTOROK KÖZÖTT EZ A HOSSZÚ ÉLET TITKA.

Persze, tudom én, van ennek valami furcsa, torz módon vonzó romantikája. Lányok, asszonyok sokasága imádta őket, ábrándozott róluk és tettek a kedvükre, ha módjuk nyílt rá. Sok nő szereti a rossz fiúkat. A vér, a verejték, a puskaporszag és a hatalom hatalmas erejű afrodiziákumok. Castro különösen nagy kedvencük volt. Maga az „isteni Lollo” – a kor minden férfiemberének álma, Gina Lollobrigida – is készített vele meglepően mélyreható interjúkat. Hasonló bensőséges kapcsolat fűzte az említett Justin Trudeau anyjához is – bár a rossznyelvek szerint a hölgy erkölcseinek ismeretében – ez nem volt oly nehéz feladat. A pletykák szerint megvolt neki az egész Rolling Stones együttes is, komplett módon, dobszerkóval, Marshall erősítővel együtt. Sympathy for the Devil – hogy pikírtek legyünk.

A haladó baloldal viselkedése az állatkertben sétáltatott pincsikre emlékeztet, akik a farkasok kifutója előtt csaholva meresztgetik szőröcskéjüket – melyre gondos gazdasszonyaik csinos kis kabátkákat varrnak a hideg ellen – és szemükben a félelemmel vegyes tisztelet szűköl. Lelkük mélyén ők is hatalmas, szürke, hideg tekintetű, puha léptű, magabiztos fenevadak szeretnének lenni, csak sajnos lelkük vágyai és nyamvadt testük ellentmond egymásnak, így örök frusztrációra ítéltettek. Tízdioptriás szemüveggel, tyúkmellel és tornából örökre felmentve bizony vonzónak tűnnek ezek az igazi macsók. Lehet ábrándozni az ágyunkba szédülő nők tömegeiről is. Csak azt nem tudom a feminista gazdasszonyok mit szólnak mindehhez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. december 04. 07:17
madarasi.abel http://a.PCdiktaturanak.OVER [Hozzászóló kiszűrése] 2016. december 3. 09:50 hát, maradjunk annyiban, hogy a föld is lehet, hogy lapos. zsidózni a legkönnyebb, ha az ember egyszerű válaszokat szeretne bonyolult kérdésekre." Maradjunk annyiban, hogy zsidózózni és antiszemitázni a legkönnyebb..
dakotasámán
2016. december 03. 18:57
"A baloldal viselkedése az állatkertben sétáltatott pincsikre emlékeztet,..." na bazmeg, ha téged szájtépő pincsi (alias Szíjjártó Péter) viselkedése a farkasokéra emlékeztet, te még a "Piroska és a farkas"-t sem olvastad.:)
brekker
2016. december 03. 14:46
A pletykák szerint az ilyen embargósított, ebből következően diktatúrás országokat elrettentésként tartják a világ urai.
catalina9
2016. december 03. 07:13
madarasi.abel http://a.PCdiktaturanak.OVER [Hozzászóló kiszűrése] 2016. december 2. 15:42 de katika, kérlek. mindenki tudja, hogy a balosok mind buzik (zsidó felmenőkkel). hogy is ábrándozhatnának nők tömegeiről?" hát Ábel inkább maradjunk abban, hogy a zsidók felhasználják a buzikat /is/ a szavazataik érdekében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!