Azoknak, akik nem tudtak örülni a magyar győzelemnek

2016. június 16. 14:36

Viszont úgy tűnik, a magyar átok ezúttal sem kerülte el a népet: muszáj volt beleszarni a tortába. Még pályára sem álltak a játékosok, máris hullni kezdett a hasmenéses égből a mindentudás egyetemét kijárt okostojások barna mannája.

2016. június 16. 14:36
Szántai János
Főtér

„Eddig minden szép és jó. Viszont úgy tűnik, a magyar átok ezúttal sem kerülte el a népet: muszáj volt beleszarni a tortába. Még pályára sem álltak a játékosok, máris hullni kezdett a hasmenéses égből a mindentudás egyetemét kijárt okostojások barna mannája. Nem olvastam el az összest, más étrenden élek. Álljon itt illatos példaként az Indexen megjelent cikk, melynek szerzője azt tartotta rendkívül fontosnak kiemelni, hogy »végső soron minden egyes Eb-pont a fideszes elit hamis önigazolását szolgálja«. (Zárójelben jegyzem meg: hülye is lenne az a politikus, aki egy ilyen sikert nem használ ki.)

Továbbá (mindjárt a címben) arra szólította fel a kurrens diktatúra által szemmel láthatóan elnyomott magyar polgárokat, hogy ne féljenek bevallani, ha a magyar válogatott ellen szurkolnak. Kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy abban az országban élnek olyanok, akik ezt a fajta beszédmenést valamiféle hősi feladatnak tartják. A nagy paksi mogyoró azonban a szöveg végén található. Egy szavazógép. Hogyaszongya: Nem tudok a magyar válogatottnak szurkolni! Más szavazási opció? Nincs! Na de vajon milyen rezsimek szoktak ilyen egyválaszos szavazásokat rendezni? Mindenkinek a fantáziájára bízom.

Hogyne, a sport és a politika közt nagyon szoros összefüggések vannak. Aminthogy az állatvilág és a jogállamiság között is. Csakhogy lehet ezt stílusosan is csinálni. Nem tudom, hogyan, és főleg, hogy mi értelme van. Ez a stílus azonban Z-ligás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2016. június 17. 11:36
Szomorú, de igaz. Győzött a magyar csapat és minden sportszerető magyar ember örül. Ezzel nem támogatja egyik politikust sem. Sem Orbánt, sem Gyurcsányt, sem Tóbiást. (Na ezt aztán végképp nem.) Ebben a helyzetben van viszont egy réteg, akik fanyalognak, nacionalizmust emlegetnek, de olyanok is előfordulnak, akik az osztrákok győzelmének örültek volna. Agyrém!! Lassan, bár nem kedvelem különösebben Orbánt, igazat kell adnom neki abban, hogy van egy gyökértelen hazaáruló banda, amelyik, ha teheti saját hazájára, népére támad. Ráadásul a mi pénzünkön élősködik.
states
2016. június 17. 03:01
Hehe, savanyú a szőlő az elvtársaknak. A magyar válogatott minden jel szerint nem csak a sógorokat verte agyon, már akinek sógorai, hanem a nekik drukkoló magyar baloldalt is. Amelyik mára odajutott gyűlölködésben, hogy 11 Orbánt vizionál, amikor a válogatott kifut a pályára.
zőldsas
2016. június 17. 00:55
T. MLSZ! Kérem Önöket többed magammal, hogy a Török Gábor nevű gazembert szíveskedjenek eltávolítani köreikből. Indoklásul az ATV egyenes beszéd című műsorában elhangzottak miatt. Aki szobában fotelből jobban látja a játékot mint a lelátóról az hülye és festi magát. Egyéb kirívó hülyeségeit kár ismételni azt látni kell.
GV0917
2016. június 16. 18:39
Összekötözném azzal a szarházi Dániel Péterrel és játszanék velük egy új játékot. Szuper "bandzsidzsamping"-ot. Nem tudom, a játékot jól ejtem e ki- de ha nem jól, akkor ne a huszonnegyedikről- hanem a huszonharmadikról ejtsék ki őket... Természetesen kötél nélkül....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!