A Pukli a Mozgalomban szimbolikus Vezető. Ennyi.

2016. március 01. 08:23

És aztán még az is kiderült, Pukli nagyapja „megdöbbentő őszinteséggel” mocskos ávós volt. Nyilván nem magáért, mindenkiért, de azért azt már nem lehet kizárni, hogy bizonyára pártpolitikailag volt.

2016. március 01. 08:23
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

„A Pukli egy iskolaigazgató. Teljesen. Egy a jó ügyért, és egyáltalán nem és hangsúlyozottan nem pártpolitikailag, tetőtől-talpig ember. Sőt.

Mint az ilyen tetőtől-talpig és rettenetesen és tisztességesen és nem magáért, hanem mindenkiért alakokról szokott, persze kiderült, a biztonság kedvéért azért MSZP (vagy SZDSZ vagy Együtt vagy DK vagy PM vagy az összes) tag volt. Kilépett, nem kicsit, nagyon.
És volt a Zuschlaggal is, de nem azért, amiért a Zuschlag volt vele.

És aztán még az is kiderült, Pukli nagyapja »megdöbbentő őszinteséggel« mocskos ávós volt. Nyilván nem magáért, mindenkiért, de azért azt már nem lehet kizárni, hogy bizonyára pártpolitikailag volt. A Pukli testvére meg nettó »köztörvényes« (mi a fasz lehetne más, államellenes???) bűnöző, börtönben csücsül a nulladik órától a nulladik óráig.

A Pukli a Mozgalomban szimbólikus Vezető. Ennyi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bandrea
2016. március 01. 18:31
Kockás ing??!!! Látom átöltöztél.
chinasky
2016. március 01. 16:36
az lehet a fasza, amikor habony, meg andy, összeül ultizni tompival, meg orbyval (ott lehet tonyó is) aztán kurva jókat röhögnek az elkötelezett mandineres fidiseken, meg a többi cöfös hülyén, hogy "mekkora már, ahogy védenek minket a mi kis robotjaink". ui.: hallottátok, hogy amíg ti itt ávóztok, mekkora faszaságot szavaztak meg maguknak? na. menjetek utána, és ríjatok egy jó ájtatosat.:D
Morgen
2016. március 01. 11:45
Mindegy, ki volt a Pukli apja, nagyapja, ez a Pukli a mai kor "hőse". Hőst csináltak belőle, mert a senkik védőszentet kerestek benne. Természetesen tudják, hogy egy sz*r ember, de rá van szükségük.
chinasky
2016. március 01. 11:12
ah. a best of trollkodásom volt. az első helyen, tompit elküldve a faszba. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!