Demokratikus apákésfiúk – Kovács Lászkó a DEKA-szeánszon

2015. január 26. 14:45

Ha ezt a szolid apákésfiúkozást nem egy szocialista politikus és nem a hivatásos demokraták között ereszti el, akkor éppen a jelenlevők törtek volna ki hangos elhatárolódásban, megspékelve egy kis fasiszta-veszéllyel, antiszemitázással, miegyébbel.

2015. január 26. 14:45
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Tegnap Kovács László - aktuálisan az MSZP külügyi kabinetjének vezetője - elballagott a Demokratikus Kerekasztal szeánszára és aszonta: »Amikor Schiffer Andrásnak megszűnik a felmenői miatti kompenzációkényszere, akkor majd esetleg az LMP is jön.« Namármost, az ugye világos, ha ezt a szolid apákésfiúkozást nem egy szocialista politikus és nem a hivatásos demokraták között ereszti el, akkor éppen a jelenlevők törtek volna ki hangos elhatárolódásba, megspékelve egy kis fasiszta-veszéllyel, antiszemitázással,miegyébbel.

Na de ez egy toleráns közönség, amelyik rendreutasítás helyett tapssal jutalmazza Kovács Lászlót, sőt még azokat is megtűrik maguk között, akik a cigányozástól sem rettennek vissza,ha a demokraták miskolci győzelme úgy kívánja. A kompenzációkényszer azonban valami freudi elszólás lehetett Laci bácsi részéről. Talán még a pénteken benyújtott lusztrációs törvényjavaslatunk reá nézve hátrányos következményein rágódott (pedig kár aggódni, a fideszes kétharmad úgysem enged ilyesmit), esetleg eszébe juthatott régi elvtársa, az adósságfelhalmozó Papandreu sorsa, aki estére lehajtott fejjel hagyta el a politikai színpadot.

Szóval kompenzációkényszer dolgában Laci bácsi hatalmas tapasztalatokat szerezhetett:közel ötvenéves koráig főhivatásszerűen védte a Varsói Szerződést és a KGST-t, hogy a következő negyedszázadban ugyanazzal a lendülettel hivatkozzon az európai elvárásokra. Nyilván az sem véletlen, hogy egyáltalán megtisztel jelenlétével egy »árokbetemetőnek« hirdetett rendezvényt.

Magyar igazolvány, hatpárti egyeztetés, huszonötmillió román, 2001.december -megvan még? Az esetnek egyetlen örökérvényű tanulsága van. Ha az ember éppen kezdi elhinni, hogy az MSZP meg tud újulni, mindig előugrik a bokorból egy Kovács László.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. január 27. 07:50
Nincs igazán jó nő a Parlamentben, csak vannak jól öltözködő nők.Szél Bernadetten a jó cuccok sem segítenek, kezdetektől mondom, hogy ő az lmp dk-s érzelmességű balsorsa. Ugyanúgy, ahogy az mszp-nek Kunhalmi a kis színes kompléiban.
szabadhajdu
2015. január 26. 22:32
Laci bácsit is utálom mint a szart! De most igaza van. András,te az aljadékok közül származol. Neked heted íziglen vezekelni kell. Neked a politikában kuss, elég volt a komenyista generációkból.
Brigadéros
2015. január 26. 22:26
Jó a cikk!..."Egy sz@rzsák anatómiája." is lehetne a címe...
Fakutya Vigyora
2015. január 26. 18:30
Az ellenségem ellensége nem a barátom, hát még az ellenségem barátja, mint Siffer papa és nagypapa és nagybátyj és mindenki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!