Horthy-buli

2013. december 30. 19:46

Horthyék bagázsa szájba vizelte volna a mai feltörekvő orbánisták nagyszüleit.

2013. december 30. 19:46
Veress Jenő
Népszava

„Azt is mondja a barátom, hogy akinek pici történelmi ismeretei volnának, veszik-e vajon észre, hogy a néhai Horthy már nem létező ülepét keresgélő aktivisták mire gyúrnak? Hogy vajon Horthy főméltóság az ő nagyszüleiket vette volna-e emberszámba? Hogy Orbán Viktor nagypapáját Horthy őfőméltóságának barátai, Prónayék szájba vizelték volna vagy csak simán agyonverik. Már a bazi nagy Horthy-demokráciában, úgy értem...

Vajh, miért óhajtja e mai kormány a Horthy korszakot vissza a Kossuth térre? És szerte e szomorú országban... Miért szeretjük ezt a mocskos, retrográd, undok rezsimet ilyen nagyon? És miért nem szégyenkezünk miattuk is? Miért nem szégyenkezünk Orbán-Kövér-Áder-Szájer miatt? Miért? Igen, Horthyék bagázsa szájba vizelte volna a mai feltörekvő orbánisták nagyszüleit. De ez őket ma nem zavarja. Magyarország 2013. Gratula!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. december 31. 14:36
Lám a butaság, a rosszindulat, a gyűlölet és a baloldali hevület mire képes. Ebben a munkácskában egyetlen szó nem állja meg a helyét, de a hasonló állatsereglet lájkolja.
talán
2013. december 31. 14:22
És ezt a buzit szokták az M1 reggeli műsorába hívni kérdezőnek!
DrFülig Jimmy
2013. december 31. 09:36
Telibe talált az írás,kész van tőle az összes skizó jobber bérrettegi.Nem szeretik ha rájuk pirítanak,nem elég azt képzelni magukról hogy ők az amgyali oldal,közben pedig kábszerterjesztő-kurvafuttató maffiagyilkosokkal védik csalással megszerzett illegitim hatalmukat.
1istvan
2013. december 31. 09:16
veress elftárs: aztat vlagyimír szokta, tudod a farkas. kicsit erőteljesebben meg a bauer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!