Egy arcátlan Fidesz-arc

2012. augusztus 27. 20:12

Tűrhetetlen, amit a fideszes politikusok a köz pénzén folyamatosan megengednek maguknak.

2012. augusztus 27. 20:12
Török Zsolt
MSZP

„A legfrissebb luxusfideszes hír, hogy Molnár Ferenc, bátonyterenyei fideszes képviselő saját és négy társának (haverjainak?, családjának?) nyaralását az önkormányzat hivatali autójával oldotta meg. Molnár a Skoda Superb típusú járművel a görög tengerpartra utazott, majd átruccant a Meteorákhoz is úgy, hogy a benzinköltségekre még MOL-tankolókártyát is használhatott. Különösen erős a fideszes vezetők közpénzen fenntartott autókhoz való vonzalma. Emlékszünk még a felduzzasztott kormányzat számára beszerzett száz új autóra, a Lázár János polgármesternek havi hatszázezerért kitartott luxusautóra, vagy Budai Gyula karcos Audijára.

Ez volna a melldöngetve hirdetett fideszes erkölcs? Sajnos úgy tűnik igen. Ez a tisztességtelen magatartás beleillik abba a fideszes viselkedésmintába, amit a luxuskormányzás óta kénytelenek voltunk megszokni: a közpénzek és az állami tulajdon magántulajdonként való használata. A fideszes képviselőnek, ha egy szemernyi tisztesség maradt még benne, egyetlen lehetősége van: lemond. Az MSZP ezért felszólítja Molnár Ferencet, adja vissza önkormányzati képviselői mandátumát, valamint fizesse meg a kárt, amit az önkormányzatnak okozott; a luxuskormányzat pedig fejezze be az állami vagyon magánhasználatra való felélését, és annak átjátszását oligarcha barátaiknak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Crüwel
2012. augusztus 28. 17:26
te zsolti kérdezd meg a veres haverod, hogy milyen pénzen meg kivel volt Kínába. emlékszel még??
Ászok
2012. augusztus 28. 10:50
Hát itt tartunk ma? Egy tolvaj, hazug bagázs élősködik a nyakunkon és egymással veszekszünk szabad-e a szeretett vezetőinket kritikával illetnünk vagy sem? Megérdemlitek! A 47ezer forintot, a csökkenő béreket,a 4millió koldust,a tomboló korrupciót, a demokracia felszámolását,a közrádió saját szócsövé való degradálását az európai közösségből való számüzetésünket. Tapsoljatok, örvendezzetek ezt érdemeljük illetve Ti akik szekértolói vagytok ennek a bandának.
Peckes Galamb
2012. augusztus 28. 09:58
Hirtelenjében Török Zsoltnál nehéz lenne butább embert említeni. Végtelenül buta ember, még az MSZP-ben is a három legbutább között van.
Sándor
2012. augusztus 28. 09:34
A hazug, idegen katonai hatalom segédletével, trükkök 100-ival, a magyar népen évtizedeken keresztül élősködő nemzetidegen, szocialista horda és az őket hatalomban tartó magyarellenes, gyalázatos slepp ... mondja meg az évtizedes kormányzásuk alatt teljesen kirabolt Magyarországnak, a magyar népnek a tutit?? ??Az előző nyolc / 50-60/ évben hol voltak, a most mindent tudó gazember foxi-maxik ?!?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!