Elkezdődött

2024. április 14. 05:41

Irán alighanem az atomhatalmi lét küszöbén van, immár Kína es Oroszország hallgatólagos támogatásával. Nehéz lesz ezzel bármit kezdeni.

2024. április 14. 05:41
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

Nyitókép: JACK GUEZ / AFP

Elkezdődött. Még Irántól jócskán keletre, de hamarosan otthon – a gép nagy ívben kerüli ki majd a rövidebb utat jelentő Perzsa öblöt.

Addig is egy gondolat: Irán alighanem az atomhatalmi lét küszöbén van, immár Kína es Oroszország hallgatólagos támogatásával. Nehéz lesz ezzel bármit kezdeni. Bemutatták hogy Hormuzt akár zárhatják is tegnap, szóval fokozódhat még ez. A nyugati légvédelmi kapacitások pedig tovább aprózódnak.

A nyertese ennek Oroszország és Kína.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­ö­g­­­ö­s­­ ­­­l­á­­­n­­y­­o­­k­­ ­­­v­­á­r­­­n­­­a­k­ ­­r­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Akitlosz
2024. április 14. 21:39
Mit akar Demkó kezdeni? Nem dolga. Szedjen hangyát, ha kezdeni akar valamit! Izrael atomhatalmi létével ő mihez kezdett?
Spiritmonger
2024. április 14. 18:27
Demkó megint ostoba, ahogy az szokott lenni. Senkinek nem hiányzik egy atomfegyverrel rendelkező Irán, főleg nem a saját muzulmán kisebbségét bármi áron elnyomó Kínának és a szomszédos Oroszországnak. Arról nem is beszélve, hogy ha meg is lenne az az atombomba, az még nem elég a hatalmi státuszhoz. Ugyanis az atombomba felhasználási helye jellemzően qrva messze van onnan, honnan elindítják. Oda valahogy el kell juttatni a pakkot, és ez nem fog sikerülni Iránnak. Már a saját légterükben le tudják lőni a hordozórakétát, és ezzel ők is tisztában vannak.
ekeke1
2024. április 14. 18:04
"Elkezdődött" Lószart, mama. Ki akarta megbuktatni Reza Pahlavi sahot? És mit kaptak cserébe? Khomeinit? Jaj de gratulálok... 1979-1981 között ki bonyolított le katonai akciókat Iránban? Carter Jimmy blamázsára már nem emlékszik a szerző? Még hogy elkezdődött...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!