Azért beszarsz, ha Zelenszkijék azért teszik elviselhetőbbé a kisebbségeik életét, mert ergyán állnak a harctéren

2024. január 22. 17:14

Amiért mi is küzdünk.

2024. január 22. 17:14
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Twitter

„Azért beszarsz, ha Zelenszkijék azért teszik elviselhetőbbé a kisebbségeik életét – amiért mi is küzdünk -, mert ergyán állnak a harctéren.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Sergei SUPINSKY / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
21 gramm
2024. január 23. 22:31
Védjük meg nemzeti kincsünket, a magyar nyelvet. Az a minimum, hogy legalább a közírás során ne cigány, jiddis és egyéb jövevény szlenget népszerűsítsünk. Ergyán........ ezért büntetnék...
alexandrosz-2
2024. január 23. 11:23
Lehetne esetleg magyarul is? Nuta zsidó! Ergya A kurva anyád, az!
nakatomi
2024. január 22. 23:59
Teljesen félreérti a szándékot Trombitás. A terv szerint NEM az ukrajnai nemzeti kisebbségek számára engedélyeznék a kettős állampolgárságot; Hanem a külföldi zsoldosoknak adnák meg az ukrán állampolgárságot. És ennek a szándéknak nem kell, hogy legyen, --és nem is. lesz-- a magyarság számára pozitív eredménye. Ugyanis a kettős állampolgárság intézményét egy ország bevezetheti úgy is, hogy az csak bizonyos csoportok számára válik elérhetővé. A legjobb példa erre Szlovákia, ahol a csehek lehetnek cseh- és szlovák kettős állampolgárok, a magyarok viszont továbbra sem lehetnek egyidejűleg szlovák ill. magyar kettősállampolgárok.
states-2
2024. január 22. 23:04
Úgy tesznek, mintha. Félek a görögtől, ha ajándékot hoz is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!