Afrikai vezető: A melegeket meg kellene kövezni

2024. január 02. 22:37

Evariste Ndayishimiye szerint „a homoszexualitás nyugati import”.

2024. január 02. 22:37

Burundi elnöke, Evariste Ndayishimiye arra szólította fel a polgárokat, hogy kövezzék meg a homszexuálisokat, 

ezzel fokozva a szexuális kisebbségek elleni kemény fellépést

egy olyan országban, ahol az LMBTQ-emberek már így is társadalmi kiközösítéssel és akár két évig terjedő börtönbüntetéssel is szembesülhetnek – írta a France24.

Ndayishimiye újságírók és a nyilvánosság előtt egy kérdezz-feleleken úgy fogalmazott nemrég, 

ha átkot akarnak vonzani az országra, fogadják el a homoszexualitást.”

Továbbá kijelentette: „azt is gondolom, hogy ha megtaláljuk ezeket az embereket Burundiban, jobb, ha egy stadionba vezetjük és megkövezzük őket. És ez nem lehet bűn” – mondta, a homoszexualitást nyugatról importált terméknek minősítve – írta a lap.

Nyitókép: TIMOTHY A. CLARY / AFP

 

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. január 04. 07:54
A beszélő majomnak igaza van!
augustus2-0
2024. január 03. 19:42
Hát, ez is egy szélsőség. Ugyanúgy, mint a prájd. Mondjuk ez kevésbé ártalmas a társadalomra nézve.
rugbista
2024. január 03. 10:53
Ez ott népi szokás. A BLM rájuk nem vonatkozik. Videómegosztó oldalakon régebben több film volt arról, hogy lincselik meg vagy égetik el a fatarókat Afrikában. Éppen ezért "érdekes", hogy Európába importálják a feketéket, és közben nyalogatni kellene a fatarókat is. Nyilván célzatos mindkét dolog: fel kell bomlasztani az európai társadalmakat, aztán már hirig. Hogy miért? Erről még ép elméjű magyarázatot nem hallottam. Lehet, bosszúból, 80 évvel ezelőtti dolgokért.
Töki
2024. január 03. 10:50
Mind attól függetlenül, hogy 1 maradi ember, és kicsit ókori módon akarja a helyzetet megoldani, nem lehet nem észrevenni, hogy félti a népét ettől a beteg baromságtól, amit a nyugati kultúra imád, mert, hogy így nem tudunk szaporodni ha komokeksz lesz mindenki is. Szóval véreskezű a csávó, ami nem pálya, viszont tény, hogy nem szeretné az országában ezt a betegséget tudni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!