Kun Bélához, Rákosihoz és Kádárhoz hasonlítja Orbán Viktort a gyurcsányista Vágó István

2022. július 27. 16:05

A DK-s politikus egy fotómontázzsal vont párhuzamot a magyar miniszterelnök és a kommunista diktátorok között.

2022. július 27. 16:05
null

„Nem unjátok még?” – teszi fel a kérdést Facebook-oldalán Vágó István, aki egy Kun Bélát, Rákosi Mátyást, Kádár Jánost és Orbán Viktort ábrázoló képet posztolt, szájukba adva a „Nyugat haldoklik!” mondatot. A magyar miniszterelnök kommunista diktátorokhoz való hasonlítása azért is lehet meglepő a DK-s politikus részéről, mert ahogy Mező Gábor egy korábbi tényfeltáró írása állítja: 

„Vágó István apja Vágó György 1960-ig tanárként dolgozott, de akkor kiemelte a rezsim. Előbb Egyiptomba küldték, hogy az ottani mezőgazdasági főiskolán tanítson magyart, aztán bejárt több afrikai országot, hogy végül Indiában kössön ki. Maga Vágó István fiatalon Egyiptomban tanulhatott meg angolul, és nyilván szülei aranyélete is szerepet játszott abban, hogy végül külkeresnek ment.”

Kapcsolódó:

Vágó sajnálja, hogy nem tud perelni 

„Semmi konkrét vád nem hangzik el velem kapcsolatban, csak álszent, sunyi célozgatások, összekacsintások” – írja a DK-s kvízmester. Bővebben...

„Semmi konkrét vád nem hangzik el velem kapcsolatban, csak álszent, sunyi célozgatások, összekacsintások” – írja a DK-s kvízmester.

 Nyitókép: YouTube

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. július 28. 20:43
Ha valaki figyelemelterelésből a nappalimba csinál, nem fordíthatom el a fejem- írja egy akadémikus O1G -rol, pedig akadémikus létére oly naiv, hiszen mit is várhatunk mást egy ejakulatumtól ( by Simicska)
Carcess
2022. július 28. 15:29
Nemsokára megtér majd ez a vén hülye.... hova is? Hiszen ateista, kommunista.
Ízirájder
2022. július 28. 12:19
Az vóna a kérdésem az ingyenpénzér kvízmesterből, közlekedési szakértővé avanzsált agytröszthöz, hogy eme vélemény kialakításához a közönség segítségét vette-e igénybe avagy telefonon kért segítséget :)
Csomorkany
2022. július 28. 08:49
És yes! És igen! Kun Béla még nem volt! Vágónak sikerült újat mondania! A lista állása: Orbán olyan, mint a) - Isten b) történelmi figurák - Caesar - Károly Róbert - a Fülöp-szigeteki bennszülöttek - Mária Terézia - Tisza Kálmán - Lenin - Kun Béla (köszönjük, Vágó István!!!) - Mussolini - Horthy - Imrédy - Hitler - Göbbels - Sztójay Döme - Sztálin - Rákosi - Kádár - Polpot - Ceausescu - Torgyán József - Kim Dzsong Ul - Putyin - Erdogan - Trump elnök - Anders Breivik és Brenton Tarrant tömeggyilkosok c) irodalmi alakok - Denerys Targayren - Hannibal Lecter - a Nagy Testvér Orwell 1984 c. regényében d) elképzelt karakterjegyek hordozói - hülyegyerek a búgócsigával - aki mindig utolsóként érkezik az asztalhoz, de mindig elsőként magának szedi a legtöbbet a levesből, - a disznóvágáskor meg örömét leli az állat szenvedésében
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!