Sebestyén Balázs a saját műsorában vallotta be, hogy miért rongálta meg a 70 milliós luxusautót

2024. április 16. 13:17

„Maga az ügy a kellemetlen” – fogalmazott a műsorvezető.

2024. április 16. 13:17

Nyitókép: Facebook

Sebestyén Balázs a Rádió 1 Balázsék című műsorában számolt be arról, hogy egy tesztvezetésre kölcsönbe kapott autóban okozott némi kárt – olvasható a Bors cikkében. A műsorvezető elmondta, hogy egy 70 milliós Mercedest kapott kölcsön tesztvezetésre a hétvégére. Azonban alig egy órával azután, hogy megkapta, már vissza is kellett térnie a márkaszervizbe, mert nem tudta kiszedni a slusszkulcsot a kesztyűtartóból.

Képzeld el, ott ülsz egy nagyon drága autóban, és lepörög előtted, hogy nem tudod bezárni” 

–  mondta Sebestyén Balázs, majd hozzátette, hogy a szervizben sem tudtak segíteni, és megkérdezték tőle: „Figyelj, Balázs, nem tudjuk kinyitni, lehet-e roncsolni?” Erre azt mondta nekik, hogy igen, majd az is kiderült, miért nem tudta kinyitni a kesztyűtartót. „Kiderült, hogy elfelejtettem, hogy egy hallgatótól itt lent kaptam egy üveg italt, és beraktam a kesztyűtartóba, és az eldőlt, és beakadt a zárba. Ezért egy tíz centiszer tízcentis lyukat kellett vágni. Maga az ügy a kellemetlen” – mondta Sebestyén Balázs. Hozzátette, végül kicserélték a kesztyűtartót, de a Mercedesnél nyilván nem örültek a jelentős anyagi kárnak, amelyet a tesztvezetéssel okozott nekik.

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­­ö­­­g­ö­s­­ ­­l­á­­n­y­­­o­­­k­ ­­­v­­á­­r­­n­­a­­k­­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
nempolitizalok-0
2024. április 16. 16:00
Jó, és? Ki nem szarja le.
nemecsek-3
2024. április 16. 15:38
Mercedeszék majd helyre teszik ha úgy gondolják, hogy Sebestyén valamiben is mértékadó a bugriság kivételével
lutra
2024. április 16. 15:14
Hazudik, a kesztyűtartó zárja burkolt, nem tud beleakadni semmi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!