Papot vitt a sztriptízbárba húsvétkor az RTL

2024. április 01. 09:35

Nem ez az első eset, hogy a kereskedelmi csatorna szériája körül megkérdőjelezhető dolgok történnek.

2024. április 01. 09:35
RTL

A Mi kis falunk című, RTL Klubon futó sorozat április harmincadikán sugárzott részében a Pajkaszeg névre hallgató fiktív település plébánosa betért egy sztriptízbárba. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a történet szerint az atya nem a bűnös élvezeteket kereste, hanem a nyájához tartozó egyik idős hölgy kérte meg rá, nézzen utána, jól van-e lányunokája.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Bármikor máskor is leadhatták volna ezt az epizódot, de a szerkesztők választása éppen a kereszténység legnagyobb ünnepére esett.

Így került az illetlen helyre Isten szolgája, a lányunoka ugyanis hivatásos sztriptíztáncosként dolgozott.

Azt a kérdést azonban jogosan fogalmazhatjuk meg: 

ezt az olcsó helyzetkomikumot tényleg nagyszombaton volt feltétlenül szükséges bevetni?

Az RTL sorozata körül persze nem ez az első megkérdőjelezhető ügy. A Pilisszentléleken forgatott széria korábban például azzal került be a hírekbe, hogy Reményi János, egy helyi, ötgyermekes édesapa beleegyezése nélkül szerepelt az egyik részben, amivel a Content Factory Kft., A mi kis falunk című filmsorozat gyártója megsértette Reményi képmáshoz fűződő jogát. Akkor azt is megírtuk, az ügyben a sértett pert indított, mely során arra is fény derült, hogy a forgatás bejelentett területhasználatainak mértéke messze alulmúlja a valóságban ténylegesen használt területek mértékét.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:15
🍓 ️ ­A­ ­­­d­ö­g­ö­­­s­­­ ­­l­­­á­n­­­y­­o­k­­­ ­v­­á­r­­n­­a­­k­­­ ­r­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Akitlosz
2024. április 01. 17:52
"A Mi kis falunk című, RTL Klubon futó sorozat április harmincadikán sugárzott részében" Április harmincadika már majdnem egy éve volt. Már megint friss a Mandiner, mint Ötzi hullája.
Egyszeriember
2024. április 01. 17:43
Provokálni csak azt lehet, aki hagyja magát. Évek óta nem nézek televíziót, ebből a sorozatból egyetlen részt sem láttam és ez utóbbi még sokakra igaz lehet. Ha nem lenne ez a cikk, meg se tudtam volna, hogy provokálni akartak. A sorozat nézőit pedig nem hiszem, hogy zavarja a jelenet, különben nem néznének ilyen kulturális műsorokat.
gilou-au-clavier
2024. április 01. 16:24
tv2, origo miben jobb? A pucsítás dübörög most is: https://www.origo.hu/sport/sport-laza/2024/04/a-kanos-rajongok-bizarr-uzenetekkel-bombazzak-a-szexi-musorvezetot https://www.origo.hu/teve/2024/04/hevesi-kriszta-megmutatta-hatalmas-melleit-fotok Azok az igazi geciszagú foslákos butító rothasztó szennycsatornák csak igazán. Húsvét -> picsulás, kurvulás. Szűznemzés meg feltámadás, bruhaha. A nerkeresztényeknek így jó, szuper.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!