Itt a fordulat: mégsem távozik Ábrahám Róbert a Pesti Srácoktól

2024. március 12. 20:00

Huth Gergely kérte, hogy vonja vissza felmondását.

2024. március 12. 20:00

Nyitókép:Ábrahám Róbert Facebook-oldala

***

Mint ismert, Ábrahám Róbert, a Pesti Srácok újságírója beadta felmondását a szerkesztőségnek, miután a lap helyreigazítást közölt Osváth Zsolttal kapcsolatosan, miszerint valótlanul híresztelték róla, hogy 30 évesen viszonya volt egy 16 éves fiúval. Ábrahám most egy újabb Facebook-bejegyzésben közölte: visszavonta felmondását.

A mai napon rengeteg mindent történt. Kezdődött azzal, hogy a PS közzétett még tegnap este egy félreérthető helyreigazítást Osváth Zsolttal kapcsolatosan. A kiadott helyreigazítás félreérthetősége abból fakadt, hogy Osváth kapcsán két botrány fut egyidőben a médiában. 

Az egyik egy YouTube csatornán megjelent kijelentés miatt, a másik pedig egy olyan ügyben, amit Zsolti még 2020-ban nekem ismert be részletesen, annak egyetlen – egyébként – fontos részletét tagadva” 

– kezdte nyilvános helyzetértékelését a publicista. 

„Utóbbi témában érthető módon, én a napokban egy részletes nagyinterjút adtam az Ultrahang csatornának, ami minden szavában igaz, és bizonyítható állításokon nyugszik. Ezeket egyébként Zsolti sem cáfolta, és helyreigazítást sem kért, sőt, csak olyan dolgokról beszéltem, amiket korábban Zsolt nyilvánosan is beismert” – folytatta bejegyzését Ábrahám.

A két említett ügyet szerinte teljesen egybemosták. „Az átlag olvasó okkal hiheti azt, hogy az én állításaim kérdőjeleződtek meg” – tette hozzá. Ezért is döntött felmondás mellett, „jelezvén, hogy az ügy nagyon is komoly”

A főszerkesztő közbeavatkozott

A délután folyamán aztán többször is beszélt Huth Gergely főszerkesztővel, aki részletes közleményt adott ki az ügyben a Média1 részére, megerősítve, mindazt, amit ő is elmondott. Huth egyúttal arra kérte, hogy vonja vissza a felmondását.

„Ezen kérésének teszek most eleget, és egyben értékelem és köszönöm a korrekt kiállását” 

– zárta bejegyzését.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Ábrahám Róbert

Facebook

Idézőjel

Köszönöm az eddigieket, de inkább dobom el az egzisztenciámat, mint a becsületemet!

 

***

 

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:23
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­ö­g­ö­­­s­­ ­l­­­á­­­n­­y­­o­­­k­­ ­v­á­­r­n­a­­­k­­ ­­r­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
florin
2024. március 14. 06:02
Ne engedjük elmenni👍👍👍👍👍
kishal
2024. március 13. 12:26
Robika, és még miről szoktatok beszélgetni Zsoltikával?...
numero1-2
2024. március 13. 10:40
Hmmm amit nem ismersz arrol ne alkoss itéletet max véleményed lehet. Ha okos akarsz maradni akkor nem tárod a nagyvilág elé mert okoskodonak tünsz majd és viszájára sülhet el. Nem szól szám nem fáj fejem. Amugy ezert kár felmondani. Tanulj a híbádbol. Ha pedig bántani akartál másokat akkor meg ne lepődj meg ha vissza támadnak. Ennek ellenéred hajra fidesz😁
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!