A Kiskunság a hódoltsági terület szellemi szíve

2024. január 15. 22:07

Onnan jönnek majd a tevék meg kecskék.

2024. január 15. 22:07
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Olvasom, hogy a parodistát letiltották Kiskőrösön, mert Doktor Miniszterelnök Urat is parodizálta. Sokak mellett. De a sokak azok sokak, azt nem (feltétlenül) tiltja a kipcsak népi demokrácia, de azért a szabadosságnak is vannak határai. Főleg Kiskörösön, ahonnan Petőfit is elzavarták anno a törökök.

A Kiskunság a hódoltsági terület szellemi szíve. Na onnan jönnek majd a tevék meg a sivatagi kecskék.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Ficsor Márton / Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
augustus2-0
2024. január 17. 08:47
Jó, ha igaz, lehet úgy is értékelni, hogy ez nem volt szép Kiskőröstől. Csak azt kérdem, emlékszik-e valaki arra, hogy Fletón egyszer is gúnyolódtak volna. Pedig adott föl magas labdákat: a táncikálása, amikor elcsuklott a hangja az aszódi vonatbalesetről beszélve (mint a legócskább ripacs), a Brüsszelnek benyújtott hamis pénzügyi jelentés stb. Tehát ismét az a kettős mérce.
pipa89
2024. január 16. 13:18
"Ethelfarkasa", ismét tanúbizonyságot tettél zavart elméd működéséről. Egyébként a struccokat és a kiskunsági vasalót kihagytad az eszmefuttatásodból :-D
Sanyi72
2024. január 16. 12:09
Jobban járt,mintha engedik fellépni,és akkor verik be a pofáját!!! Te faszkalap. Egyáltalán igaz a hír? Hazudtok egész életetekbe!
savrena
2024. január 16. 11:24
Az Aranyháromszög egy Bermuda-háromszög a köruti népségnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!