Novák Katalin is részvétét fejezte ki az esztergomi robbantásban elhunyt rendőr családjának

2023. szeptember 20. 22:55

A köztársasági elnök a Biztonsági Tanács ülése közben értesült a tragédiáról.

2023. szeptember 20. 22:55

Mint ismert, szerda este Esztergom külterületi részén egy családi házban robbantás történt. Információink szerint egy TEK-es rendőr életét vesztette, több pedig megsérült.

Novák Katalin köztársasági elnök ez idő alatt az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén vett részt, itt kapta meg a hírt a tragédiáról. A köztársasági elnök Orbán Viktor miniszterelnökhöz hasonlóan részvétét fejezte ki az elhunyt rendőr családtagjainak, valamint megköszönte a rendvédelmi szervek munkáját.

Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója telefonon tájékoztatott a részletekről. 

Őszinte részvétem az elhunyt, szolgálatát teljesítő rendőr hozzátartozóinak, és mihamarabbi felgyógyulást kívánok a sérülteknek. Köszönöm a rendőri szervek munkáját!” 

fogalmazott bejegyzésében.

Nyitókép: TIMOTHY A. CLARY

 

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Genusnextgen
2023. szeptember 20. 23:34
Nem tudta fizetni a villanyszámlát. Sajnos egyre többen vannak ilyenek, csak remélhetjük, hogy ennyire nem látják kilátástalannak az életüket az orbán-infláció miatt. #rombabaszottország #csicskafidesz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!