„Mi hazánkos náci robbantott fel egy rendőrt” Esztergomban az Opre Roma szerint

2023. szeptember 26. 15:17

„Ez már sokadik eset, hogy a náci párthoz tartozó csőcselék magyar rendőrt öl. Elég volt belőlük!” – hangsúlyozták a bejegyzésben.

2023. szeptember 26. 15:17

Az Opre Roma Párt hivatalos Facebook-oldalán arról írt pár napja, hogy 

„egy Mi Hazánkos náci robbantott és ölt meg egy rendőrt! 

Ez már sokadik eset, hogy a náci párthoz tartozó csőcselék magyar rendőrt öl. Elég volt belőlük! ” – vette észre a Magyar Jelen. A párt ezzel vélhetően az Esztergomban történt robbantásra és annak elkövetőjére utalhatott.

Ezt is ajánljuk a témában

Egy másik bejegyzésükben pedig egy olyan filmhíradót osztottak meg, melyekben kivégzettek láthatók. A felvételhez kísérőszövegként azt írták: „Toroczkai és bandája” is hasonlóan fog járni, „retteghetnek”.

Ahogy arról korábban a Mandineren is megírtuk, az Opre Roma Párt autonóm területet szeretne létrehozni négy északkelet-magyarországi megyében. A Magyar Jelen cikkében megjegyezte, „a politikai formáció soha nem szimpatizált túlságosak a Mi Hazánkkal”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

A politika árulásáról beszél a cigány autonómia szorgalmazója

A magyarságnak sem mindegy, hogy a jövőre nézve a cigánysággal milyen viszonyban vannak – mondja Kamarás István, az Opre Roma Cigány Demokrata Néppárt elnöke a Mandinernek. Kamarás cigány autonóm területet szeretne létrehozni négy északkelet-magyarországi megyében. A cigány politikust jobbikos és KDNP-s múltjáról, valamint a többi roma vezetőhöz való viszonyáról is kérdeztük. Nagyinterjúnk.

Nyitókép: Opre Roma Párt Facebook-oldala

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. szeptember 28. 07:07
Hazudik a cigány. Pont mint a vétotlan köpcös geci gazdája.
pragmatika
2023. szeptember 27. 17:31
Hát, gazsi, nektek egyenlőre több gondotok van a rendőrökkel, mint a Mi Hazánknak. Maradjunk annyiban. Amúgy, egyébként támogatnám az elszakadási törekvéseiket. Persze nem autonómiával, hanem teljes elszakadással. Még a kis csonka országunkból is adnék nekik egy kis területet, természetesen az ott élő nem romák számára kártérítéssel, és lehetőséggel az áttelepülésre. Egy feltétel még van. Az ország többi területéről is odatelepüljenek a romák. Tehetséges nép, tele vannak agysebésszel, virágzó kis országuk lehetne ott. Mondjuk rögtön megválaszthatnák kormányzónak az enyingi, vagy az érdi csapatot. Vagy lejátszhatnák egymásközt a meccset. Az már az ő dolguk lenne. Persze benne lennék egy autonóm terület kijelölésében is, valahol Indiában.
ujujuj
2023. szeptember 27. 11:53
Muhaha, amikor egy kokeró azért sajnálkozik, hogy rendőrt öltek, az olyan hiteles, mintha a légy azon sajnálkozna, hogy a gazda nem találja a légycsapót.
harcimarci-9-9
2023. szeptember 27. 07:04
Igen, kéne nekik adni valahol a világban egy félországnyi területet: éljenek ott, dolgozzanak ott, építsenek maguknak házakat, iskolákat, kórházakat, TARTSÁK EL MAGUKAT OTT.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!