Kiderült: ő volt az esztergomi robbantó!

2023. szeptember 21. 12:47

A masszőrként dolgozó J. László magára robbantotta a házát, egy TEK-es meghalt, több rendőr és tűzoltó is súlyosan megsérült.

2023. szeptember 21. 12:47
null

A Blikk azt írja, biztos forrásból úgy értesültek, hogy a szerda esti robbantás mögött a masszőrként dolgozó J. László állt, aki magára és az őt körülvevő rendőrökre robbantotta a házát. A detonáció következtében az elkövető és egy TEK-es életét vesztette, többen megsérültek. 

A bulvárlap szerint J. László körözését a múlt hónapban rendelték el becsületsértés miatt. 

Ezt is ajánljuk a témában

A lap átnézte J. közösségi oldalát, ahol fajgyűlöletre utaló tartalmak sokasága volt, továbbá a zsidóságra és a kormány tagjaira ugyanúgy becsmérlő kifejezéseket használt. Megírták azt is, hogy a robbantónak volt egy cinikus bejegyzése, amelyben 

az emberi test, mint lehetséges táplálékforrás szerepel. 

Kiderült továbbá az is, hogy posztjai alapján J. László az orosz-ukrán konfliktus során nyíltan Moszkva pártját fogta. Megjegyzik, J. Lászlóban valósággal forrtak az indulatok, tele lehetett csalódottsággal és gyűlölettel. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt a lapnak J. László szomszédai is megerősítették. 

Rendkívül rossz kisugárzása volt a férfinak, nem szívesen tartózkodtak a közelében”

– mesélték róla. 

Nyitókép: Blikk//Facebook

 

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
contractor-2
2023. szeptember 22. 15:31
Van képük a gázpalackról is? Olyan kíváncsi vagyok.
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 22. 14:12
Egy fogatlan, írástudatlan cigány lenyomta a TEK-t... Szánalom.
cccbasatu
2023. szeptember 22. 14:02
Mandi mi van miért nem látom a kommentjeimet? Mi van teli a gatya vagy tönkre teszitek az oldalt mint a heti választ? Szerintem húzzátok le a rólót vagy pedig tisztességes legyen az oldal működése!
Mandiner444hu
2023. szeptember 22. 13:18
Sunyi, gerinctelen Mandiner szerint még mindig sokan kommentelnek. Így az eddigi meghozott intézkedéseik mellé további nehezítéseket eszközölnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!