Böröcz Lászlót támogatja Dibusz Dénes

2022. március 26. 21:19

A politikus oldalán közzétett videóból kiderül: Böröcznek és Dibusznak sok közös témája van, többek között az apaság is.

2022. március 26. 21:19
null

A Ferencváros kapusa a Fidesz belvárosi jelöltjét támogatja a jövő heti választásokon – derült ki Böröcz László Facebookon közzétett videójából.

A felvételen szóba került az egyetem, a foci, és a család is. „Hogy mi a közös bennem és Dibusz Dénesben? Az, hogy imádjuk Ferencvárost, a focit és szenvedélyünk az apaság” – írta a videó mellé Böröcz, míg Dibusz arról beszélt: olyan képviselőre van szüksége a Ferencváros egy részét is magába foglaló budapesti 1-es választókerületnek, „aki állhatatos, megbízható, és jó döntéseket hoz”. A kapus szerint ilyen a Fidesz politikusa is, ezért arra biztat mindenkit, hogy április 3-án Böröcz Lászlót támogassák voksukkal.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. március 27. 14:29
A focisták nem az agyukról híresek..:)
syphax
2022. március 27. 13:50
MINDEN NORMÁLIS MAGYAR EMBER A FIDESZT ÉS FIDESZES EGYÉNI JELÖLTDYSFET TÁMOGAT. IGY NYILVÁN DIBUSZ DÉNES IS.
edieTHEGREATeagle
2022. március 27. 12:20
Mennyire szánalmas, hogy ezt az ostoba focistát kellett előrángatni a fidesz pártigazgatójának külföldi zsoldosokat alkalmazó csapatából. Mondjuk, nem volt nagy választási lehetőség azok közül, akik tudnak magyarul... :D
PanzerMeyer
2022. március 27. 07:53
Hajrá Ferencváros! Hajrá Magyarország! Mindhalálig Ferencváros! Mindörökké Magyarország! Soha többé baloldalt!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!