Tagadja a belvárosi momentumos jelölt, hogy visszalépne Csárdi javára

2021. június 10. 21:15

Gelencsér Ferenc szerint a lapunk birtokába jutott decemberi felmérés ellenére is annyira esélyesek a győzelemre Budapest 1-es számú választókerületében, hogy nem áll szándékában visszalépni sem Csárdi Antal, sem más javára.

2021. június 10. 21:15
null
Béres Sándor
Béres Sándor

„A visszalépést illetően az információi tévesek” – szögezte le a Mandinernek Gelencsér Ferenc alpolgármester arra a kérdésre válaszolva, hogy „lapunk értesülései helyesek-e, vagyis vissza kíván-e lépni Csárdi Antal képviselő úr vagy bárki más javára?”

„A Momentum az ellenzék legerősebb pártja”

„A Momentum a 2019-es EP választásokon az I. kerületben 20,94%-ot ért el és jelenleg is az ellenzék legerősebb pártja nem csak a kerületben, de az OEVK-ban is” – tette hozzá a Mandinernek adott válaszában, valamint közösségi oldalán megosztott bejegyzésében is Gelencsér.

A momentumos alpolgármester szerint tehát a lapunk birtokába jutott decemberi felmérés ellenére is – amely szerint jelentős hátrányból indulnak ebben a választókerületben az LMP-s jelölttel szemben – annyira esélyesek a győzelemre a körzetben, hogy

Gelencsérnek nem áll szándékában visszalépni sem Csárdi Antal, sem más javára a 2022-es választásokat megelőző előválasztáson.

A Fidesz jelöltje Böröcz László lesz a körzetben

A Fidesz jelöltje Budapest 1-es számú választókörzetében Böröcz László országgyűlési képviselő, a Fidesz frakcióvezető-helyettese lesz.

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. június 11. 09:40
romentumos Gyurcsányjugend = Lehet Ugyanolyan Gyurcsányista a Politika
tevevanegypupu
2021. június 11. 07:29
Jó lenne, ha Budapesten minden kerületben végre a fideszes szavazók elmennének szavazni..nem ártana, ha Budapesten újra a magyarokat képviselők lennének nagy többségben..mégis csak Magyarország fővárosa..
Rocktoberi
2021. június 11. 07:21
Ezek szerint neki még nem szóltak. A nyomorentumot kigolyózza a DK-Jobbik álomkoalíció.
DrPepper
2021. június 11. 06:45
2018-ig soha nem nyert baloldali semmit az I. kerületben. Jövőre vissza fog állni a rend.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!