Soros György hálózatáról

2017. április 21. 17:28

Kádár János
hvg.hu
Megmondom, elvtársak, illegális csatornákon is kapnak ezek pénzeket és eszközöket. Apparátusokat, atyaisten tudja, miféle technikákat adnak, és legalizálták is már.

„Úgyhogy nem a bilincsbe verésről van itt szó, hanem anyagi eszközökről van szó. És megmondom, elvtársak, illegális csatornákon is kapnak ezek pénzeket és eszközöket – vastagabban a lengyeleknél, azt megfigyelhették –, de nálunk is van ez. Apparátusokat, atyaisten tudja, miféle technikákat adnak, és legalizálták is már. 

Tessék, Soros Alapítvány és így tovább!

Ott mennek a mieink is a Soros Alapítvánnyal és az övéik is. Hát ismerjük őket! Hát én kérdezem, elvtársak, hát aki megy egy alapítvánnyal meg ösztöndíjjal oda, hát főleg az USA-ba, de nem csak az USA-ba, és ott rendszerellenes beszédet tart az illető,

ki kötelez minket arra, hogy legközelebb kiutazási engedélyt kapjanak? 

Énszerintem senki. És ezt meg lehet tiltani! Ez is adminisztratív intézkedés! És nem utaznak. Hát ne tartson ott rendszerellenes, ellenséges beszédeket, és táplálja még azt a nyomorult maradványát annak a magyar emigrációnak, ami ott létezik, mint ellenséges emigráció.

Ilyesmire is gondolni kell! És csinálni is kellene, ha valaki evvel foglalkozna!”

 

 

A hvg.hu által közölt Kádár János-hangfelvétel egy 1988. február 9-én lezajlott – az ellenzéki mozgalmakat, különösen az MDF megalapítását tárgyaló –  politikai bizottsági ülésről.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 212 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A HVG otromba szellemeskedése jelzi a zavarukat : mivel lerántották az Álarcos Rablóról a leplet , hát marad nekik a szerintük meglevő "orbáni diktatúra" kádári párhuzamának szuggesztiója . Elvégre , ha az Álarcos Rabló szellemisége nem uralkodhat nálunk , az számukra diktatúra...

Es kik vonjak meg a parhuzamot Orban es Kadar kozott? Hat eppen azok, akik Kadar alatt lettek valakik, valamint az o gyerekeik , unokaik Kadaroznak itt most boszen, hatha.
Kadar kulugyminisztere mimiszterelnok lehetett a rendszervaltozas utan, Lendvai cenzorno partelnok, Gal Zoltan, Szekeres stb. mind a kommunizmusbol reformaltak at magukat, de veluk senkinek nem volt baja

Na igen, szarosgyuri nem tegnap kezdte a szarkeverest.

Orbán tettei vonják meg a párhuzamot Kádár és Orbán közt.
Ja, és a szavai is- amikor a pávatánc üteme épp úgy hozza.

NyiIván nehéz Ienne követnetek, érteImeznetek- hogy miért Iett fehér a tegnap még fekete?- ezért inkább mindig, mindenben követitek -gondoIkodás, sőt csodáIkozás néIküI.

A háború pénzkérdés. Sokba került "valakinek" a kommunizmus felépítése, a lebontása is.
Ennek ellenére most újra építi a kommunizmust, mert rájött, kapitalistából már van elég.
Most úgy lesz újra kommunizmus, hogy a kapitalisták építik.
Phanta rhei, kedves feleim!

Nem is tudtam, hogy Kádár is Soros ösztöndíjas volt! (Vagy nem?!)

az a helyzet, hogy Kádár a szovjet blokk egyik megszállt tagállamából próbált élhető országot csinálni (aki nincs ellenünk az velünk van - mondta), míg OV egy független országból csinál egy frusztrált országot (aki nincs velük, az nincs is)

A ballib mostanában sokat Kádározik, ez az új technológia.

Huh, ez nagyon meIIé ment. EgyáItaIán nem fogtad mit írtam.

A különbséget a pártokra költötték, többek között a Jobbikra, hogy lehessen belőle Bal-lik.
A szocializmus attól vált tarthatatlanná, amiért a kommunisták már nem elégedtek meg azzal az apanázzsal, amit Moszkva nyújtott nekik, kitalálták, hogy kapitalisták lesznek. Most újra kommunisták akarnak lenni, ez is sokba fog kerülni, Tunyácska.
Ez a két adat, amit idelöktél, Tunyácska, a világon semmit sem mond, mert az rlsőt nem lehet kontolálni.
Ugyanis: Rendszerváltás után élő ember nem tudta megmondani, mekkora a külföldi államadósság.
Remélem, te tudod!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés